Libnet.ro
UNICEF

22:00

Perchezitii in Bucuresti si sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 2,2 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Bucuresti si sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 2,2 milioane de euro

Politistii fac 28 de perchezitii in Bucuresti si judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis, la firme care comercializeaza materiale reciclabile si la persoane suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2,2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Bucuresti si sase judete, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul, peste 2 milioane de euro

Politistii fac 28 de perchezitii in Bucuresti si judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis, la firme care comercializeaza materiale reciclabile si la persoane suspectate de evaziune fiscala, precizeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si sase judete la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul depaseste 2 milioane de euro

Politistii fac joi 28 de perchezitii in Bucuresti si in judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis pentru destructurarea unei grupari banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 2,2 milioane de euro statului prin evaziune fiscala in domeniul comertului cu materiale reciclabile.

Perchezitii DNA la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare.

Perchezitii la APIA Mehedinti, intr-un dosar privind fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de Mediafax.

Perchezitii la farmacii, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Aproape 200 de politisti fac, in aceasta dimineata, 64 de perchezitii in Capitala si sase judete, la farmacii si persoane fizice, banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comercializarii de medicamente, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 3 milioane de euro.

Perchezitii in sase judete si Capitala, intr-un dosar de evaziune cu medicamente: Prejudiciul depaseste trei milioane euro

Politistii desfasoara, miercuri dimineata, perchezitii in judesele Ilfov, Buzau, Iasi, Ialomita, Arges si Olt si in Capitala in vederea destructurarii unei retele infractionale specializate in.

Perchezitii DNA la APIA Mehedinti, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la sediul APIA Mehedinti, precum si la locuintele mai multor persoane vizate intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirma surse judiciare, citate de.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati intr-un dosar in care este cercetata Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acest dosar a fost disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Dambovita: 17 persoane au fost retinute intr-un dosar vizand furturi de animale si material lemnos

Un numar de 17 persoane au fost retinute, luni seara, si urmeaza sa fie prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva intr-un dosar in care politistii din Dambovita instrumenteaza mai multe furturi de animale si material lemnos cu un prejudiciu estimat la 100. 000 lei.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )