Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii la comisarul-sef Nelu Fediuc, la doua institutii publice si la contrabandisti de tigari din Suceava si Botosani

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la comisarul-sef Nelu Fediuc, la doua institutii publice si la contrabandisti de tigari din Suceava si Botosani

Procurorii DNA efectueaza, vineri dimineata, sapte perchezitii domiciliare in judetele Suceava si Botosani. Printre cei vizati se numara si comisarul-sef Nelu Fediuc, trimis saptamana aceasta in judecata pentru contrabanda de tigari. continuă pe Adevărul

Comisarul sef Traian Berbeceanu, audiat la DNA Bucuresti. Politistul a declarat ca a venit cu probleme

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, comisarul sef Traian Berbeceanu, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, acesta declarand ca a venit cu probleme. Potrivit Mediafax, Traian Berbeceanu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 10. 15 si nu a dorit sa precizeze motivul pentru care s-a prezentat in fata anchetatorilor anticoruptie.

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata de structura centrala a DIICOT. Berbeceanu este acuzat de sprijinire a unui grup infractional si luare de mita. Dosarul a fost transmis instantei in aceeasi zi in care procurorii DNA au decis sa ii trimita in jduecata pe anchetatorii lui Berbeceanu, procurorii Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv politistul Alin Muntean.

Perchezitii in Suceava si Botosani intr-un caz de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza sapte perchezitii in judetele Suceava si Botosani intr-un caz de coruptie. Conform DNA, in aceste fapte comise in perioada 2008 - 2014) ar fi fost implicate si doua institutii publice.

Perchezitii DNA la Politia de Frontiera si CJ Suceava, intr-un caz privind fapte de coruptie

Procurorii fac sapte perchezitii in judetele Suceava si Botosani, printre care sunt si doua institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite in perioada 2008-2014, a .

DNA: Sapte perchezitii in Suceava si Botosani, inclusiv la doua institutii

Procurorii DNA efectueaza sapte perchezitii domiciliare in locatii situate pe raza jude and telor Suceava and si Boto and sani, intre care 2 institutii pubice, intr-un caz ce vizeaza infractiuni de coruptie din perioada 2008-2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )