Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii DNA in Gorj. Ancheta vizeaza proiecte finantate de Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA in Gorj. Ancheta vizeaza proiecte finantate de Uniunea Europeana

Procurorii DNA efectueaza mai multe perchezitii in Bucuresti si patru judete, printre care si Gorjul, cu privire la organizarea unor licitatii in cadrul unor proiecte finantate din fonduri europene. continuă pe Adevărul

UPDATE Perchezitii DNA in Gorj. Ancheta vizeaza proiecte finantate de Uniunea Europeana

Procurorii DNA efectueaza mai multe perchezitii in Bucuresti si patru judete, printre care si Gorjul, cu privire la organizarea unor licitatii in cadrul unor proiecte finantate din fonduri europene.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea si Rudel Obreja, vizati - surse

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

Perchezitii DNA in Dosarul Gala Bute. Catalin Tolontan: Se trage tare pe acest caz cand Elena Udrea intra in conflict direct cu SRI si DNA

Catalin Tolontan, redactor sef GSP, a comentat, luni, la Antena 3, informatia conform careia procurorii DNA efectueaza perchezitii in 18 locatii din Bucuresti si patru judete, in dosarul Gala Bute. Am.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane suspectate de fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac la aceasta ora mai multe perchezitii in Bucuresti si patru judete,la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, printre.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane si firme

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, in dosarul Gala Bute, printre locuintele perchezitionate fiind si cea a lui Rudel Obreja,.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Rudel Obreja, ridicat de mascati pentru a fi dus la audieri: Probabil voi fi retinut

UPDATE- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost ridicat de mascati si se afla in drum spre DNA Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Dimineata, procurorii au facut.

Perchezitii DNA la casa primarului Cornel Resmerita, in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata in Valea Jiului, la Lupeni, la locuinta primarului Cornel Resmerita, dar si la alte locatii din judetul Hunedoara, in dosarul Gala Bute in care este cercetata si Elena Udrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )