Libnet.ro
UNICEF

11:30

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie comise in perioada 2007-2015. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie. Primarul si viceprimarul, in vizorul procurorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii in Harghita, Mures si Ilfov, intr-un dosar de coruptie. Faptele sunt comise in perioada 2007-2015, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc. Ar fi vizati primarul si un viceprimar - surse

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza miercuri dimineata perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Sursele citate sustin ca de ancheta DNA ar fi vizat primarul si un viceprimar.

Perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc: pentru ce sunt vizati primarul si viceprimarii

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Miercurea Ciuc, precum si la locuinta primarului Raduly Robert Kalman, viceprimarul orasului Antal Attila spunand ca anchetatorii i-au solicitat mai multe contracte, fara insa a preciza despre ce este.

Perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc. Primarul si viceprimarii suntsuspectati de coruptie si luare de mita

Mai multe perchezitii ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au loc miercuri dimineata la primaria Miercurea Ciuc, primarul si viceprimarii fiind suspectati de coruptie si luare de mita. Descinderi au loc si in Mures si Ilfov, noteaza DNA.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc. Surse: Vizati de aceasta actiune sunt primarul si viceprimarul (VIDEO)

Mai multe perchezitii sunt in desfasurare miercuri dimineata la sediul Primariei din Miercuri Ciuc. Potrivit unor surse citate de B1 TV, vizati in aceasta actiune sunt primarul si viceprimarulin aceasta.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar si mai multe familii de rromi. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind vanzarea de locuinte in baza legii 112/1995.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara in dosarul afacerii 112. Ancheta este realizata de structura centrala a DNA

Procurorii structurii centrale a DNA au descins marti la Primaria Timisoara pentru a ridica documente intr-un dosar care vizeaza vanzarea unor case pe Legea 112, locuinte vandute in mandatul primarului Ciuhandu. Ancheta vizeaza modul in care primaria a vandut locuinte, printre beneficiari fiind si persoane cu functii importante in Timisoara.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

DNA: Perchezitii la Primaria Municipiului Miercurea Ciuc

Procurori din cadrul DNA efectueaza cercetari astazi intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2007 - 2015.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, ridicati de DNA

ACTUALIZARE 17:03 Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si vicepriumarul Szoke Domokos au fost ridicati, in aceasta dupa-amiaza, de procurorii DNA, care au facut perchezitii la locuintele acestora si la sediul primariei, edilul spunand ca este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )