Libnet.ro
UNICEF

13:30

Perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc. Primarul si viceprimarii suntsuspectati de coruptie si luare de mita

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc. Primarul si viceprimarii suntsuspectati de coruptie si luare de mita

Mai multe perchezitii ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au loc miercuri dimineata la primaria Miercurea Ciuc, primarul si viceprimarii fiind suspectati de coruptie si luare de mita. Descinderi au loc si in Mures si Ilfov, noteaza DNA. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie comise in perioada 2007-2015.

Perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc: pentru ce sunt vizati primarul si viceprimarii

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Miercurea Ciuc, precum si la locuinta primarului Raduly Robert Kalman, viceprimarul orasului Antal Attila spunand ca anchetatorii i-au solicitat mai multe contracte, fara insa a preciza despre ce este.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc. Ar fi vizati primarul si un viceprimar - surse

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza miercuri dimineata perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Sursele citate sustin ca de ancheta DNA ar fi vizat primarul si un viceprimar.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie. Primarul si viceprimarul, in vizorul procurorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii in Harghita, Mures si Ilfov, intr-un dosar de coruptie. Faptele sunt comise in perioada 2007-2015, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc. Surse: Vizati de aceasta actiune sunt primarul si viceprimarul (VIDEO)

Mai multe perchezitii sunt in desfasurare miercuri dimineata la sediul Primariei din Miercuri Ciuc. Potrivit unor surse citate de B1 TV, vizati in aceasta actiune sunt primarul si viceprimarulin aceasta.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, ridicati de DNA

ACTUALIZARE 17:03 Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si vicepriumarul Szoke Domokos au fost ridicati, in aceasta dupa-amiaza, de procurorii DNA, care au facut perchezitii la locuintele acestora si la sediul primariei, edilul spunand ca este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, transmit surse din presa.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, RETINUTI pentru instigare la abuz in serviciu si conflict de interese

Update 21. 17- Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc au fost retinuti, fiind acuzati de instigare la abuz in serviciu si conflict de interese. Procurorii spun ca timp de sapte ani, edilul.

Primarul din Miercurea Ciuc ar fi primit mita 10.000 euro lunar de la firma care taxeaza parcarea

Primarul din Miercurea Ciuc Raduly Robert, vizat de o ancheta a DNA, este suspectat ca ar fi primit mita 10. 000 de euro lunar de la firma careia i-au fost concesionate locurile de parcare, precum si pentru autorizarea unui magazin sau atribuirea unui.

Descinderi la sediul Primariei din Miercurea Ciuc. Este perchezitionata si locuinta primarului Raduly Robert Kalman

UPDATE - Primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, ar fi primit mita lunar de 10. 000 euro de la firma care taxeaza locurile de parcare in municipiu, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. Descinder.

Viceprimarul din Miercurea Ciuc, Antal Attila, despre acuzatiile DNA: Sunt o inventie

Viceprimarul din Miercurea Ciuc Antal Attila, acuzat de DNA ca a atribuit preferential un contract de lucrari pentru reabilitarea si modernizare a doua licee din localitate, a declarat, miercuri, ca acuzatiile sunt probabil o inventie, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )