Libnet.ro
UNICEF

15:00

Perchezitii DNA la sediul Consiliului Judetean Sibiu: Prejudiciul, estimat la 150.000 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii DNA la sediul Consiliului Judetean Sibiu: Prejudiciul, estimat la 150.000 de lei (VIDEO)

Sediul Consiliului Judetean Sibiu este perchezitionat miercuri de catre anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie din Alba, arata B1 TV. Potrivit primelor informatii, anchetele procurorilor DNA vin pe. continuă pe B1

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Sibiu. Sunt vizate proceduri de achizitie publica din anii anteriori

Procurorii DIrectiei nationale Anticoruptie fac miercuri ami multe perchezitii in Sibiu, o parte dintre acestea avand loc al sediul Consiliului Judetean Sibiu.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Consiliul Judetean Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie in legatura cu achizitii publice la preturi supraevaluate, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Ciprian Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus extinderea urmaririi penale fata de Ciprian Minodor Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, acesta fiind acuzat de luare de mita, spalare de bani si folosire a influentei, fapte comise in perioada in care era prefect de Mures.

Dupa 20 de ani, Scala din Milano de la Slobozia se deschide pe propria raspundere a Consiliului Judetean Ialomita

Sala de spectacole a Consiliului Judetean Ialomita se deschide oficial saptamana viitoare, dupa 20 de ani in care s-a lucrat la reabilitarea ei. Botezata Scala din Milano datorita scenei cu geometrie variabila, similara celebrei sali din Italia, ea va functiona insa provizoriu, pe propria raspundere a oficialilor CJI, intrucat nu are avize de securitate la incendiu.

Calinoiu se poate intoarce in fruntea Consiliului Judetean Gorj. Ordinul de revocare a fost suspendat

Instanta Tribunalului Gorj a admis suspendarea ordinului Prefectului Judetului Gorj cu privire la revocarea din functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj a lui Ion Calinoiu.

Sorin Frunzaverde a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, dupa ce a absentat in ultimele sase luni de la sedinte

Sorin Frunzaverde a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin. Ordinul privind suspendarea sa din functie a fost semnat vineri de prefectul in functie, Florenta Albu,.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu si la patru firme, intr-un dosar de coruptie. Presedintele interimar al institutiei sustine ca nu este vizat de actiunea procurorilor

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, cinci perchezitii in judetul Sibiu, intr-un dosar de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )