Libnet.ro
UNICEF

13:00

Perchezitii DNA la CJ Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DNA la CJ Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Consiliul Judetean Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie in legatura cu achizitii publice la preturi supraevaluate, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

Giurgiu: Directorul Agentiei de Inspectie Sociala, retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Laurentiu Costel Ionescu, director al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Giurgiu, a fost retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Acesta este urmarit penal pentru.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu si la patru firme, intr-un dosar de coruptie. Presedintele interimar al institutiei sustine ca nu este vizat de actiunea procurorilor

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, cinci perchezitii in judetul Sibiu, intr-un dosar de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

Perchezitii de amploare in Buzau si alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune in domeniul constructiilor

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza in aceasta dimineata 18 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Constanta, Valcea, Buzau, Brasov si Braila. Totodata ei au 8 mandate de aducere, intr-un dosar privind evaziunea fiscala si spalarea banilor, in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii.

Perchezitii in trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani. Prejudiciul este de 8.6 milioane de lei

Politistii din Bucuresti efectueaza, miercuri, 18 perchezitii domiciliare in Capitala si in judetele Brasov si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de aproximativ 8. 6 milioane de lei.

Opt perchezitii in Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1.5 milioane de lei

Peste 20 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judeteana IPJ) Buzau efectueaza, miercuri, opt perchezitii domiciliare in judetele Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1. 5 milioane de lei.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Sibiu. Sunt vizate proceduri de achizitie publica din anii anteriori

Procurorii DIrectiei nationale Anticoruptie fac miercuri ami multe perchezitii in Sibiu, o parte dintre acestea avand loc al sediul Consiliului Judetean Sibiu.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in sase judete din tara, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor. Prejudiciul creat in acest caz a fost estimat la 5 milioane de lei, suma totala spalata fiind de aproximativ 13 milioane de lei.

Perchezitii la Politia Reghin, intr-un dosar de coruptie. SAPTE agenti de circulatie, acuzati ca au luat spaga

Mai multe perchezitii au loc, luni, in Mures, intre care una la sediul Politiei Municipiului Reghin, pentru probarea unor infractiuni de luare de mita, abuz in servciu si fals intelectual. Sapte agenti de circulatie sunt acuzati ca au luat spaga de la soferi.

Traian Basescu este cercetat intr-un dosar pentru spalare de bani

Traian Basescu, fostul presedinte, este cercetat intr-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General. Acesta este acuzat pentru spalare de bani, in legatura cu preluarea unui teren din zona Baneasa, au declarat surse judiciare, potrivit MEDIAFAX.

Perchezitii DNA la sediul Consiliului Judetean Sibiu: Prejudiciul, estimat la 150.000 de lei (VIDEO)

Sediul Consiliului Judetean Sibiu este perchezitionat miercuri de catre anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie din Alba, arata B1 TV. Potrivit primelor informatii, anchetele procurorilor DNA vin pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )