Libnet.ro
UNICEF

13:00

Perchezitii in trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani. Prejudiciul este de 8.6 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani. Prejudiciul este de 8.6 milioane de lei

Politistii din Bucuresti efectueaza, miercuri, 18 perchezitii domiciliare in Capitala si in judetele Brasov si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de aproximativ 8. 6 milioane de lei. continuă pe România Liberă

Perchezitii de amploare in Buzau si alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune in domeniul constructiilor

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza in aceasta dimineata 18 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Constanta, Valcea, Buzau, Brasov si Braila. Totodata ei au 8 mandate de aducere, intr-un dosar privind evaziunea fiscala si spalarea banilor, in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in sase judete din tara, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor. Prejudiciul creat in acest caz a fost estimat la 5 milioane de lei, suma totala spalata fiind de aproximativ 13 milioane de lei.

Opt perchezitii in Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1.5 milioane de lei

Peste 20 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judeteana IPJ) Buzau efectueaza, miercuri, opt perchezitii domiciliare in judetele Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1. 5 milioane de lei.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Consiliul Judetean Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie in legatura cu achizitii publice la preturi supraevaluate, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Perchezitii in Bucuresti si alte sase judete, la evazionisti in constructii. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de lei

Politistii din Capitala efecteaza, marti dimineata, 18 perchezitii in Bucuresti si in alte sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii.

Perchezitii la trei persoane banuite de evaziune fiscala de 500.000 de euro cu legume si fructe

Politistii de investigare a criminalitatii economice Ilfov efectueaza, miercuri, noua perchezitii la domiciliile a trei persoane banuite de comiterea infractiunii de evaziune fiscala, precum si la sediile si punctele de lucru ale societatilor comerciale administrate de catre acestia, potrivit IPJ Ilfov.

Cetateni egipteni, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala. Datoria catre statul roman este de 1,6 milioane de lei

Doi cetateni egipteni au fost trimisi in judecata, marti, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in forma continuata.

Afaceristi, retinuti pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Doi oameni de afaceri din Craiova au fost retinuti pentru evaziune fiscala, spalare de bani si folosirea creditului societatii intr-un scop contrar intereselor acesteia.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu si la patru firme, intr-un dosar de coruptie. Presedintele interimar al institutiei sustine ca nu este vizat de actiunea procurorilor

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, cinci perchezitii in judetul Sibiu, intr-un dosar de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

Perchezitii la Politia Reghin, intr-un dosar de coruptie. SAPTE agenti de circulatie, acuzati ca au luat spaga

Mai multe perchezitii au loc, luni, in Mures, intre care una la sediul Politiei Municipiului Reghin, pentru probarea unor infractiuni de luare de mita, abuz in servciu si fals intelectual. Sapte agenti de circulatie sunt acuzati ca au luat spaga de la soferi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )