Libnet.ro
UNICEF

17:00

Perchezitii DNA la CJ Valcea, intr-un dosar cu fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA la CJ Valcea, intr-un dosar cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au efectuat, luni dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Valcea. continuă pe România Liberă

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au citat, luni, pe primarul interimar al Sectorului 1, Vasile Motoc, la sediul DNA Ploiesti, intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman.

UPDATE: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, insa nu a dat declaratii procurorilor.

Surse: Perchezitii la Liviu Luca intr-un nou dosar de spalare de bani

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza, luni, perchezitii la sindicalistul Liviu Luca intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de spalare de bani si instigare la delapidare cu consecinte deosebit de grave, informeaza Agerpres.

Perchezitii la resedinta sindicalistului Liviu Luca intr-un dosar de spalare de bani

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza, luni, perchezitii la sindicalistul Liviu Luca intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de spalare de bani si instigare la delapidare cu .

Perchezitii DIICOT la una din casele sindicalistului Liviu Luca, intr-un dosar de spalare de bani si delapidare

Una dintre proprietatile sindicalistului Liviu Luca, din localitatea prahoveana Paulesti, este perchezitionata luni dimineata de procurorii DIICOT Ploiesti, intr-un dosar de spalare de bani si delapidare cu un prejudiciu de 15 milioane de lei.

Primarul din Targu Jiu, in vizorul DNA, intr-un dosar de coruptie si conflict de interese

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru se afla in vizorul procurorilor anticoruptie, intr-un dosar de coruptie si conflict de interese. Agentia , ca urmare a unei sesizari facute, luni, de Agentia Nationala de Integritate ANI).

Cade tencuiala de pe Palatul Culturii Teodor Costescu, reabilitat cu 13 milioane de euro fonduri europene

Inaugurarea Palatului Culturii Teodor Costescu, reabilitat cu fonduri europene, nu a fost lipsita de incidente. Cateva doamne pensionare s-au suparat foc duminica dupa-amiaza pe organizatori ca nu le permiteau sa intre la spectacol pe motiv ca nu au invitatie.

Perchezitii DNA la o directie din cadrul Consiliului Judetean Valcea

Procurorii DNA au descins luni dimineata la Directia de Integrare si Programe din cadrul Consiliului Judetean Valcea.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Valcea

Procurorii DNA au descins, luni dimineata, la sediulConsiliului Judetean Valcea, potrivit unor surse. Perchezitiile vizeaza compartimentul de Programe Externe. Stire in curs de actualizare.

Deputatul bacauan Lucian Ciubotaru si medicul legist Marcel Badara, inculpati intr-un dosar DNA pentru trafic de influenta

Deputatul bacauan Lucian Ciubotaru si Marcel Badara au fost plasati astazi sub control judiciar de procurorii DNA din Bacau. Ei sunt acuzati de trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, dupa ce ar fi convenit sa modifice rezultatul alcoolemiei in favoarea unui conducator auto, prins in trafic baut la volan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )