Libnet.ro
UNICEF

21:30

Perchezitii la hackeri care ar fi furat 4,5 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la hackeri care ar fi furat 4,5 milioane de dolari

Procurorii DIICOT au facut, astazi, 11 perchezitii domiciliare in Mehedinti, Dolj, Hunedoara, Buzau si Timis, la presupusi hackeri care, prin fraude informatice, ar fi furat 4,5 milioane de dolari din diverse conturi. continuă pe Ziarul Bursa

Honda investeste 296 milioane dolari in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Honda Motor Co. va investi peste 200 de milioane de lire sterline 296 de milioane de dolari) pentru modernizarea uzinei sale din Marea Britanie, care va deveni centrul global de productie pentru urmatoarea generatie a modelului Civic cu cinci usi, conform Reuters, transmite Agerpres.

Record mondial: Ceasul pentru care au fost donati 20 de milioane de dolari in doar o luna

Compania americana Pebble a batut recordul mondial pentru finantare pe net, dupa ce a strans 20 de milioane de dolari de la 79. 000 de oameni pentru ceasul inteligent Pebble Time.

Privatizarea esuata de la Cupru Min Abrud: statul pierde procesul cu Roman Copper Toronto si trebuie sa returneze 1,4 milioane dolari

Compania canadiana Roman Copper Corp a obtinut, printr-o sentinta definitiva in justitie, de la Ministerul Economiei garantia platita pentru a putea participa la procedura de privatizare esuata a societatii Cupru Min SA Abrud din 2012. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza societatii canadiene astfel incat, statul trebuie sa returneze garantia de peste 1,4 milioane de dolari platita pentru a putea participa la licitatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )