Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune. Este vizata si familia sefului Politiei Locale

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune. Este vizata si familia sefului Politiei Locale

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune: Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax. UPDATE Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri.

Sef de politie, audiat intr-un caz de evaziune fiscala

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin va fi audiat de politisti, pentru implicarea sa intr-un caz de evaziune fiscala, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 30 de milioane de lei.

Descinderi in Calarasi. Este vizata o retea de traficanti de combustibil contrafacut.

21 de perchezitii domiciliare se desfasoara, joi dimineata, la Calarasi, in comuna Dragalina, la locuintele unor persoane suspectate de savarsirea infractiunilor de inselaciune, talharie si furt calificat. 10 persoane urmeaza sa fie aduse la audieri. Din investigatiile efectuate a reiesit ca suspectii identificau potentiali clienti, de pe site-urile de anunturi gratuite, carora li se ofereau cantitati de motorina la preturi cu mult sub preturile practicate in statiile de alimentare cu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )