Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sef de politie, audiat intr-un caz de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sef de politie, audiat intr-un caz de evaziune fiscala

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin va fi audiat de politisti, pentru implicarea sa intr-un caz de evaziune fiscala, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 30 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Baronul Vaii Jiului Alin Simota a fost audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Simota a fost adus astazi in fata instantei Judecatoriei Petrosani, pentru a fi audiat intr-un dosar penal in care este acuzat de evaziune fiscala, prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 450. 000 de lei.

Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune. Este vizata si familia sefului Politiei Locale

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

UPDATE Perchezitii in Mehedinti, intr-un caz de evaziune: Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri

Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro, informeaza Mediafax. UPDATE Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin si sotia acestuia, dusi la audieri.

Iorgulescu a intrat in lumea buna si este suspectat de evaziune fiscala

Gino Iorgulescu a avut mai putin de 24 de ore la dispozitie sa se bucure de castigarea alegerilor de la Liga Profesionista de Fotbal. Cum organele de ancheta au o simpatie aparte pentru fotbal, noul sef de la Liga a fost chemat vineri dimineata la DIICOT unde i-a fost adus la cunostinta rezultatul unei expertize financiar-contabile intr-un dosar din 2006 in care este suspectat de evaziune fiscala, dosar care va fi trimis in instanta.

Audieri maraton la DIICOT Mehedinti in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani

Pana la aceasta ora au fost audiate mai multe persoane, implicate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in valoare de 10 milioane de euro.

Au inceput audierile in dosarul de evaziune fiscala de 10 milioane de euro

Avocatul Sorin Crudiu a fost adus primul la audieri la sediul DIICOT Mehedinti in dosarul de evaziune fiscala in valoare de 10 milioane de euro in care joi dimineata s-au desfasurat 80 de perchezitii.

Sotia vicepremierului Dragnea, Bombonica Dragnea, cercetata penal pentru evaziune fiscala

Sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata penal pentru evaziune fiscala, potrivit ziarului Romania libera. Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie.

Bombonica lui Dragnea, cercetata penal pentru evaziune fiscala

Sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata penal pentru evaziune fiscala, potrivit ziarului Romania libera. Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie.

EXCLUSIV. Bomba in cariera lui Dragnea: dosar penal de evaziune fiscala la Parchetul General.

Dosarul la care faceti referire se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), fiind in faza actelor premergatoare. Citatul face parte dintr-un raspuns trimis Romaniei libere de catre Biroul de presa al PICCJ si se refera la un dosar penal pentru evaziune fiscala in care este cercetata Bombonica Dragnea, sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea. Dosarul, aflat in lucru la Parchetul de .

Fabioara Ionescu, administratorul public al Prahovei, urmarita penal pentru evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au inceput urmarirea penala fata de Fabioara Ionescu pentru fapte din 2012, de evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani din 2012, cand aceasta era director al Parcului Industrial Ploiesti. in dosar apare si numele afaceristului Razvan Alexe, arestat saptamana trecuta pentru trafic de influenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )