Libnet.ro
UNICEF

23:30

Au inceput audierile in dosarul de evaziune fiscala de 10 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Au inceput audierile in dosarul de evaziune fiscala de 10 milioane de euro

Avocatul Sorin Crudiu a fost adus primul la audieri la sediul DIICOT Mehedinti in dosarul de evaziune fiscala in valoare de 10 milioane de euro in care joi dimineata s-au desfasurat 80 de perchezitii. continuă pe Adevărul

Nuclearelectrica a vandut electricitate de peste 10 milioane euro catre Electrica Furnizare

Nuclearelectrica simbol SNN), a vandut, saptamana trecuta, electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane euro), furnizorului de profil Electrica Furnizare, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Audieri maraton la DIICOT Mehedinti in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani

Pana la aceasta ora au fost audiate mai multe persoane, implicate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in valoare de 10 milioane de euro.

Nuclearelectrica a vandut catre Electrica Furnizare electricitate in valoare de peste 10 milioane de euro

Operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, Nuclearelectrica, a vandut saptamana trecuta electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane de euro) furnizorului de profil Electrica Furnizare. Energia 262. 800 MWh) va fi livrata in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2014, la pretul de 173,01 lei pe MWh.

Romanii vor cumpara online de 40 milioane euro in Vinerea Neagra, estimeaza procesatorul Pay U

Furnizorul de solutii e-commerce PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor cumpara de Black Friday produse din magazinele online, iar valoarea totala va fi de circa 40 milioane euro, se arata intr-un comuniocat de presa. Vinerea Neagra nu va fi pe 29 noiembrie precum in SUA, ci cu o saptamana mai devreme. Printre marii retaileri care au pregatit oferte speciale de Black Friday se numara: Carrefour, Domo, eMAG, F64 si PC Garage.

Firmele care primeau bani prin presupusul circuit de spalare de bani din Prahova rulau milioane de euro cu zero, maximum 2 angajati si cu actionari sarbi si greci

O serie de firme urmarite penal in dosarul de spalare de bani si evaziune fiscala de 35 de milioane de euro, din judetul Prahova, nu aveau niciun angajat sau dispuneau de maximum 2 salariati, insa rulau milioane de euro. Presa locala a descoperit si cine l-a denuntat pe Razvan Alexe, catalogat de o parte a presei drept interlop, inculpat cu conexiuni la familia presedintelui Consiliului Judetean Prahova si al PSD Prahova, Mircea Cosma.

Dosarul Pavaleanu: Administratorul CJ Prahova, acuzat de evaziune fiscala si complicitate ...

Administratorul public al Consiliului Judetean Prahova, Fabioara Ionescu, este cercetata penal in dosarul Pavaleanu, dupa ce magistratii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au descoperit ca managerul ar fi fost intermediarul banilor care au ajuns la Razvan Alexe. La data de 15. 2013, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au dispus inceperea urmaririi penale fata de Fabioara Ionescu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si .

EXCLUSIV. Bomba in cariera lui Dragnea: dosar penal de evaziune fiscala la Parchetul General.

Dosarul la care faceti referire se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), fiind in faza actelor premergatoare. Citatul face parte dintr-un raspuns trimis Romaniei libere de catre Biroul de presa al PICCJ si se refera la un dosar penal pentru evaziune fiscala in care este cercetata Bombonica Dragnea, sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea. Dosarul, aflat in lucru la Parchetul de .

Fabioara Ionescu, administratorul public al Prahovei, urmarita penal pentru evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au inceput urmarirea penala fata de Fabioara Ionescu pentru fapte din 2012, de evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani din 2012, cand aceasta era director al Parcului Industrial Ploiesti. in dosar apare si numele afaceristului Razvan Alexe, arestat saptamana trecuta pentru trafic de influenta.

Sef de politie, audiat intr-un caz de evaziune fiscala

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin va fi audiat de politisti, pentru implicarea sa intr-un caz de evaziune fiscala, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 30 de milioane de lei.

Bombonica lui Dragnea, cercetata penal pentru evaziune fiscala

Sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata penal pentru evaziune fiscala, potrivit ziarului Romania libera. Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )