Libnet.ro
UNICEF

08:00

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 21 de perchezitii in Capitala si in judetele Ialomita, Ilfov si Dolj, la sediile unor societati comerciale si locuintele a sapte persoane banuite de evaziune fiscala, spalare de bani si folosirea cu rea-credinta a creditului societatii, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 22 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Politistii investigheaza executari de activitati miniere fara licenta

Politistii efectueaza in aceasta dimineata perchezitii intr-un dosar cu prejudiciu de doua milioane euro, la persoane banuite de evaziune fiscala, spalare de bani si executare de activitati miniere fara permis sau licenta.

Perchezitii de amploare in Bucuresti si 3 judete. Suspiciuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza, marti, 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor societati comerciale si locuintele a 7 persoane banuite de comiterea .

22 perchezitii in Bucuresti si alte patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii argeseni au fac, marti dimineata, 22 de perchezitii in Capitala si in judetele Arges, Prahova, Dambovita si Valcea, la sediile a zece firme si la locuintele a zece persoane suspectate evaziune fiscala, spalare de bani si executare de activitati miniere fara permis sau licenta, informeaza Mediafax.

Descinderi in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la doua milioane de euro

Autoritatile perchezitioneaza marti dimineata, in Bucuresti si in judetele Arges, Prahova, Dambovita si Valcea, sediile a zece societati comerciale si locuintele a zece persoane suspectate de.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul, 22 milioane lei

Politistii ialomiteni efectueaza, miercuri, 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor firme si locuintele a sapte persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat la peste 22 de milioane de lei, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Ialomita, Bucuresti si alte doua judete. Anchetatorii cauta un grup de evazionisti

La aceasta ora, politistii ialomiteni efectueaza 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor societati comerciale si locuintele a 7 persoane, banuite de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani si folosirea cu rea-credinta a creditului societatii.

Ilfov: zeci de persoane, anchetate pentru evaziune fiscala. Care este prejudiciul

Procurorii ilfoveni cerceteaza 14 persoane, dintre care doua deja arestate preventiv, pentru evaziune fiscala produsa in urma comertului cu legume si fructe, informeaza Parchetul Instantei Supreme, conform Mediafax.

George David, patronul Dagemar, arestat pentru 30 de zile intr-un dosar de evaziune fiscala de milioane de euro

Initial, afaceristul focsanean fusese retinut pentru 24 de ore si eliberat intr-un dosar in care este acuzat impreuna cu mai multi oameni de afaceri de evaziune fiscala.

Perchezitii in aceasta dimineata, in Bucuresti, Ialomita, Ilfov si Dolj. Prejudiciul s-ar ridica la 22 de MILIOANE de lei

Politistii ialomiteni efectueaza 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor firme si locuintele a sapte persoane banuite de evaziune fiscala si.

Perchezitii la presupusi contrabandisti cu tigari

Peste 50 de politisti fac, in aceasta dimineata, 24 de perchezitii in judetul Olt, la persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda in domeniul comercializarii produselor din tutun, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), intr-un comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )