Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii in sase judete, la firme si la persoane suspectate de evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in sase judete, la firme si la persoane suspectate de evaziune fiscala

Politistii fac miercuri perchezitii la 22 de firme si la locuintele unor persoane suspectate ca au achizitionat, procesat si comercializat produse de morarit, panificatie si patiserie, pe care nu le-au inregistrat in contabilitate, prejudiciul produs prin evaziune fiscala fiind de 2,5 milioane lei. continuă pe România Liberă

Perchezitii de amploare la sediile a 22 de firme. 19 persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

In aceasta dimineata, politistii de investigarea fraudelor din Arges efectueaza 47 de perchezitii, dintre care 22 la sediile unor societati comerciale si 25 la locuintele unor persoane, banuite de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

Perchezitii la persoanele suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

Locuintele mai multor persoane din Constanta si din alte judete, suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, sunt perchezitionate.

Perchezitii in Bucuresti si in Ilfov intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul: peste 6,2 milioane de lei

Peste 20 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si in judetul Ilfov la locuintele unor persoane fizice si la sediile unor persoane juridice suspectate de evaziune fiscala. in acest caz, prejudiciul se ridica la peste 6,2 milioane de lei, spun anchetatorii.

Perchezitii in mai multe judete, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 165 de politisti de la inspectoratele de politie judetene Ilfov, Teleorman, Prahova, Valcea, Dambovita si B. Pitesti efectueaza miercuri dimineata 47 de pechezitii la sediile unor societati comerciale, dar si la locuintele unor persoane banuite de infractiunile de evaziune fiscala si spalare de bani. De asemenea, la actiune participa 50 de jandarmi.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2.5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoare sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2. 5 milioane de euro.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoara sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Perchezitii in sase judete in legatura cu evaziunea fiscala din panificatie. Prejudiciul ar fi de 2,5 milioane lei

Politistii fac la aceasta ora perchezitii la 22 de firme, dar si la locuintele unor persoane suspectate ca au facut evaziune fiscala in domeniul panificatiei. Procurorii ii suspecteaza ca au achizitionat, procesat si comercializat produse de morarit,.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 2,5 milioane lei cu produse de panificatie

Politistii de investigarea fraudelor efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la mai multe persoane suspectate ca ar face evaziune fiscala cu produse de panificatie, prejudiciul in acest caz ajungand la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Perchezitii in doua judete si doua municipii in cazul unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii de investigare a fraudelor din Ialomita efectueaza 15 perchezitii in judetele Constanta, Prahova si municipiile Bucuresti si Slobozia la sedii si puncte de lucru de societati comerciale si la 6 persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Perchezitii la Satu Mare. Satmareni banuiti de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul: 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Satu Mare sunt perchezitionate de politisti, inca de dimineata. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala cu legume si fructe, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )