Libnet.ro
UNICEF

06:30

Perchezitii la un sediu ANAF si la mai multe societati comerciale, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul: un milion de euro

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la un sediu ANAF si la mai multe societati comerciale, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul: un milion de euro

Politistii desfasoara, miercuri, perchezitii, in Bucuresti si Ilfov, la suspecti de evaziune fiscala, precum si la un sediu al ANAF, conform Mediafax. Prejudiciul se ridica la peste un milion de euro. continuă pe România Liberă

Perchezitii la un sediu ANAF si la firme, intr-un dosar de evaziune fiscala de un milion de euro

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov facute de politisti, la sediile unor firme, in biroul unui angajat al ANAF si la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul produsse ridica la aproximativ un milion de.

Descinderi la persoane acuzate de tentativa de omor si de mai multe furturi din locuinte, printre care si casa lui Theodor Stolojan

29 de perchezitii au loc marti in Bucuresti, Ilfov si Calarasi, la mai multe persoane suspectate de o tentativa de omor, dar si de mai multe furturi din locuinte. Potrivit unor surse judiciare citate de.

Bataie intre mai multe femei, intr-un mall din Braila: Un martor a filmat momentul (VIDEO)

Imagini incredibile filmate de un amator in mall-ul din Braila. Mai multe femei s-au luat la bataie intr-o cafenea. Pe langa tipetele de rigoare, acestea s-au paruit ca la usa cortului si s-au imbrancit peste.

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Zapoare de gheata, pe mai multe rauri din Bistrita-Nasaud

Cresterea temperaturii din ultimele zile a dus la aparitia unor zapoare de gheata pe mai multe cursuri de apa din Bistrita-Nasaud care traverseaza localitatile Salva, Rebra, Cosbuc si Nimigea. Pompierii, sprijiniti de comitatele locale pentru Situatii de Urgenta au rezolvat deja probleme existente.

METEO Cod galben de ceata emis pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara si municipiul Bucuresti se afla, miercuri dimineata, sub cod galben de ceata, care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri si local sub 200 de metri. Sub avertizare au fost incluse si A1, A2, A3.

Cladirile de birouri din Bucuresti: cele mai multe inchirieri, in zona de nord

Circa 80% din totalul spatiilor inchiriate in Bucuresti anul trecut sunt reprezentate de cladirile de birouri din centru-nord si nord, unde au fost livrate si cele mai multe proiecte, iar pentru 2015 si 2016 atentia companiilor s-ar putea indrepta si.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au anuntat ca vizibilitatea va scadea in unele zone chiar si sub 50 de metri.

Spionii americani si britanici se cred invincibili: Pot afla mai multe informatii decat oricine altcineva din lume

In ultimii ani s-au aflat tot mai multe detalii despre mijloacele prin care suntem spionati. Acum, cu amenintarile teroriste in Europa, trebuie sa stii la ce sa te astepti de la agentii ca NSA.

Noi perchezitii si arestari in randul suspectilor de terorism din Franta si Germania. Nivelul de alerta terorista a fost crescut in mai multe state

In Franta, cinci cetateni rusi din Cecenia suspectati de pregatirea unor atentate au fost retinuti luni seara in sud-estul Frantei, anunta surse locale, citate de AFP. in Germania politistii au facut, in aceasta dimineata, noi perchezitii in locatii unde presupuneau ca se afla lideri islamisti, dupa cele efectuate la sfarsitul saptamanii trecute, in urma carora au fost arestate doua persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )