Libnet.ro
UNICEF

07:00

Perchezitii la Siveco. Firma este anchetata pentru evaziune fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Siveco. Firma este anchetata pentru evaziune fiscala

Politistii si procurorii fac, luni, perchezitii la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la Siveco. Firma este anchetata pentru evaziune fiscala

Politistii si procurorii fac, luni, perchezitii la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Perchezitii la firma SIVECO, intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

UPDATE Perchezitii la mai multe firme, printre care si SIVECO, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciul estimat la 10 milioane euro/ SIVECO: Am fost solicitati sa furnizam informatii in cadrul unor cercetari. Sprijinim cu maxima disponibilitate

Politistii si procurorii fac, luni, perchezitii la mai multe firme, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca printre firmele perchezitionate este si compania SIVECO. UPDATE La solictarea HotNews. ro, reprezentantii SIVECO informeaza ca in cursul diminetii le-au fost solicitate informatii in cadrul unor cercetari efectuate de catre autoritati. Sprijinim cu maxima disponibilitate eforturile autoritatilor, arata SIVECO precizand ca activitatea financiara si comerciala a companiei se bazeaza, de mai bine de 22 de ani, pe respectarea tuturor prevederilor legale, nationale si internationale.

SIVECO, cea mai mare companie IT din tara, perchezitionata intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul, 3 milioane euro

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

Perchezitii in Bucuresti si in doua judete intr-un caz de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 3 milioane de euro. Este vizata si firma Siveco

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Potrivit unor surse judiciare, este vizata si una dintre cele mai mari companii IT din Romania, Siveco. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 3 milioane de euro.

Perchezitii in Bucuresti si in doua judete intr-un caz de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 3 milioane de euro. Compania SIVECO, vizata in acest caz

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Potrivit unor surse judiciare, in acest caz este vizata si una dintre cele mai mari companii IT din Romania, SIVECO. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 3 milioane de euro.

Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 3 milioane de euro

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO, dar si o alta persoana au fost retinute marti dimineata de procurori in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care au fost facute ieri perchezitii.

Brigada pentru Criminalitate Financiara: Una din doua companii elene face evaziune fiscala

Brigara pentru Criminalitate Financiara a constatat, in timpul controalelor efectuate in primul semestru al acestui an la peste 2. 600 de firme, ca una din doua companii din Grecia face evaziune fiscala, relateaza.

Parchetul conduce perchezitii la o companie de IT

ACTUALIZARE 12:30 Compania IT SIVECO ar fi vizata de perchezitii Politistii si procurorii fac perchezitii la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, transmit surse din presa.

Irina Socol, presedintele Siveco, arestata in dosarul de evaziune la comercializarea de software

Irina Socol, presedintele Siveco Romania, a fost arestata in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Aceeasi masura preventiva a fost.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )