Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE Perchezitii la mai multe firme, printre care si SIVECO, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciul estimat la 10 milioane euro/ SIVECO: Am fost solicitati sa furnizam informatii in cadrul unor cercetari. Sprijinim cu maxima disponibilitate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Perchezitii la mai multe firme, printre care si SIVECO, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciul estimat la 10 milioane euro/ SIVECO: Am fost solicitati sa furnizam informatii in cadrul unor cercetari. Sprijinim cu maxima disponibilitate

Politistii si procurorii fac, luni, perchezitii la mai multe firme, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca printre firmele perchezitionate este si compania SIVECO. UPDATE La solictarea HotNews. ro, reprezentantii SIVECO informeaza ca in cursul diminetii le-au fost solicitate informatii in cadrul unor cercetari efectuate de catre autoritati. Sprijinim cu maxima disponibilitate eforturile autoritatilor, arata SIVECO precizand ca activitatea financiara si comerciala a companiei se bazeaza, de mai bine de 22 de ani, pe respectarea tuturor prevederilor legale, nationale si internationale. continuă pe Hotnews

Perchezitii la Siveco. Firma este anchetata pentru evaziune fiscala

Politistii si procurorii fac, luni, perchezitii la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Perchezitii la firma SIVECO, intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

Parchetul conduce perchezitii la o companie de IT

ACTUALIZARE 12:30 Compania IT SIVECO ar fi vizata de perchezitii Politistii si procurorii fac perchezitii la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, transmit surse din presa.

SIVECO, cea mai mare companie IT din tara, perchezitionata intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul, 3 milioane euro

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

Cele mai bune telefoane mobile care vor aparea in curand (partea II)

Despre faptul ca tehnologia evolueaza cu viteza luminii am mai discutat si o vom face si acum. Sigur vezi si tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece si parca toate produsele pe care le folosim capata tot mai multe functii si sisteme, care mai de care mai moderne si mai sofisticate. Iar cum toate acestea avanseaza, fara sa ne dam seama cresc si nevoile si pretentiile noastre.

O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot

O femeie din localitatea bihoreana Alesd a fost omorata, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot al femeii, recidivist, care a intrat cu forta peste ea in locuinta, dupa ce a spart geamurile apartamentului situat la parterul unui blocului ]n care locuia victima.

Asistent medical, arestat pentru ca a violat mai multe fete intr-o tabara la Rasnov

Asistentul medical acuzat ca a violat si a agresat sexual mai multe fete cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani care se aflau intr-o tabara la Rasnov a fost arestat preventiv, vineri seara, transmite Mediafax.

Brasov: Asistentul medical acuzat ca a agresat sexual mai multe fetite aflate intr-o tabara, retinut

Barbatul care era angajat sa acorde asistenta medicala copiilor dintr-o tabara din Rasnov si care a fost reclamat ca a agresat sexual mai multe fetite a fost retinut, vineri, atat pentru agresiune.

VIDEO Eminem detine recordul mondial pentru cantecul cu cele mai multe cuvinte

Cantecul Rap God al artistului american Eminem este melodia cu cele mai multe cuvinte, potrivit reprezentantilor Guinness World Records, citati de huffingtonpost. com.

Mai multe banci din Vaslui amendate de Protectia Consumatorului

Mai multe unitati bancare din Vaslui au fost sanctionate de comisarii de la Protectia Consumatorului, dupa ce s-a descoperit ca nu respecta drepturile clientilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )