Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai bune telefoane mobile care vor aparea in curand (partea II)

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune telefoane mobile care vor aparea in curand (partea II)

Despre faptul ca tehnologia evolueaza cu viteza luminii am mai discutat si o vom face si acum. Sigur vezi si tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece si parca toate produsele pe care le folosim capata tot mai multe functii si sisteme, care mai de care mai moderne si mai sofisticate. Iar cum toate acestea avanseaza, fara sa ne dam seama cresc si nevoile si pretentiile noastre. continuă pe România Liberă

TOP 100 cele mai bune carti din toate timpurile

Editorii Norwegian Book Clubs, impreuna cu Instititutul Nobel din Norvegia, au efectuat un sondaj asupra a o suta de autori din 54 de tari cu privire la cele mai bune si de referinta carti din literatura universala, scrie The Guardian. Printre autorii chestionati au fost Milan Kundera, Seamus Heaney, Salman Rushdie, John Irving si Carlos Fuentes.

Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolata sau de bere, iar satisfactia sexuala se numara printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocosi angajati din lume.

Cele mai bune replici ale actritei Joan Rivers: Mi-am dobandit succesul prin a spune ceea ce toti ceilalti doar gandesc

Joan Rivers si-a castigat aprecierea la Hollywood si in lumea televiziunii prin intermediul unui stil propriu de umor, uneori acid, alteori extrem de amuzant, atat cu privire la propria persoana, cat si cu atentie fata de ceilalti. in urma ei, pe langa deschiderea portilor femeilor in lumea comediei, ramane si o serie de citate si replici celebre.

Cum sa ai gene cu volum. Cele mai bune metode

Asa cum ne-a invatat istoria modei, genele lungi sunt simbolul frumusetii. Si tocmai de aceea este bine sa stim cateva trucuri cu ajutorul carora sa reusim mereu sa avem gene senzuale si pline de volum.

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su.

FOTO Cele mai spectaculoase cladiri din lume

Arhitecti din 40 de tari vor prezenta cele mai frumoase proiecte de cladiri din lume la Festivalul International de Arhitectura de la Singapore. Publicatia Business Insider le prezinta pe cele mai spectaculoase dintre ele.

Cele mai asteptate seriale ale toamnei

Toamna aceasta recolta de seriale noi va fi bogata si se anunta un sezon exploziv. Seriale noi care vor debuta in toamna aceasta si cateva din serialele vechi care revin:.

Cele mai eficiente opt antrenamente de slabit, usor de facut in casa

Antrenamentele in care transpiri mult sunt cele mai eficiente in slabit. Dar nu trebuie neaparat sa mergi la sala pentru a le face. Le poti realiza si acasa, urmand pasii prezentati in aceste clipuri.

Joan Rivers, regina comentariilor acide: cele mai controversate declaratii facute de fosta vedeta americana

Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani. Cunoscuta pentru sinceritatea usturatoare, actrita americana nu s-a dat niciodata inapoi de la comentariile acide facute la adresa altor personalitati - printre care presedintele Barack Obama si sotia sa -, iar opinia sa despre palestinienii ucisi in Fasia Gaza a socat o lume intreaga.

Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc

Daca nu stii sa te machiezi corect, fara sa exagerezi, risti foarte mult sa arati cu cativa ani mai batrana decat in realitate. Aceste greseli sunt facute in general de femeile pana in 30 de ani care au tendinta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )