Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolata sau de bere, iar satisfactia sexuala se numara printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocosi angajati din lume. continuă pe Adevărul

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

Cea mai veche meserie din lume

Vreau sa va intreb, daca v-a trecut vreodata prin cap sa practicati cea mai veche meserie din lume? Eu m-am gandit si chiar am meditat serios asupra problemei. M-am intrebat daca as prefera sa mor de foame, sau sa ma prostituez.

US Open: Serena Williams si Victoria Azarenka, printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul american

Serena Williams locul unu WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la US Open, sportiva din SUA trecand de Kaia Kanepi in doua seturi 6-3, 6-3). Victoria Azarenka a invins-o pe Aleksandra Krunic, in timp ce Flavia Pennetta nu a avut probleme cu Casey Dellacqua.

FOTO Cele mai periculoase drumuri din lume urmate de copii in numele educatiei scolare

Spre fericirea unora si nefericirea altora, scoala incepe in doua saptamani. Este important de tinut minte, insa, faptul ca in unele colturi ale lumii, mersul la scoala este un lux pentru care copiii se lupta din greu.

Lady Al Qaeda, cel mai cautat prizonier din lume

De la talibani si Al Qaeda pana la Statul Islamic, gruparile jihadiste cer Washingtonului eliberarea prizonierului Aafia Siddiqui, care ispaseste o pedeapsa de 86 de ani intr-o inchisoare federala din Texas. in mijlocul rapirilor, cererilor de rascumparare si a executiilor a iesit la suprafata un complot si un nume controversat Aafia Siddiqui. Numita altadata cea mai cautata femeie de pe planeta, misterioasa pakistaneza este cunoscuta ca lady Al Qaeda.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

Roaming 4G la acelasi pret ca in tara, in mai multe tari din lume

Vodafone a anuntat ca extinde acoperirea 4G in roaming pentru 15 tari din Europa, fara costuri suplimentare fata de actualele tarife. Vodafone a lansat astazi acoperirea roamingului 4G in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G erau disponibile, din noiembrie 2013, in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Clientii care vor sa aiba internet de mare viteza si in afara tarii, Vodafone are optiunea numita Roaming pe zi.

Gardienii Galaxiei, filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american

SF-ul de actiune Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy este filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american. Regizat de James Gunn, filmul cu supereroi a depasit blockbestere precum Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turles si Capitanul America: Razboinicul Iernii/ Captain America: The Winter Soldier, scrie The Hollywood Reporter.

Romania, pe locul 59 in topul celor mai competitive state din lume, in urcare cu 17 locuri fata de anul trecut

ForumulEconomic Mondial WEF) a publicat, miercuri, Raportul Competitivitatii Globale, top in care tara noastra ocupa locul 59, transmite Economica. Romania a obtinut astfel un scor general de 4,30 puncte.

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )