Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii la Spitalul din Oradea intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Spitalul din Oradea intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5 mil. euro

Procurorii DIICOT efectueaza, joi, 67 de perchezitii la Sectia de Oncologie a Spitalului Municipal Oradea, la farmacii si medici de familie, intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 5 milioane de euro, in care 50 de persoane sunt suspectate ca au. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor

Noua perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care este vizat un barbat suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi amenajat in locuinta sa o unitate clandestina de fabricare a tigarilor, acesta fiind cautat si pentru infractiuni comise in Italia.

Perchezitii la Primaria Craiova, intr-un dosar de coruptie privind obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA efectueaza, joi, sase perchezitii in Craiova, la Primaria municipiului, la sediile mai multor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie privind obtinerea de fonduri.

Perchezitii la Primaria Craiova, intr-un dosar de coruptie privind obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA fac, joi, sase perchezitii in Craiova, la Primaria municipiului, la sediile mai multor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie privind obtinerea de fonduri europene, in perioada 2013-2014.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia sa, Fanica Anghel, au fost retinuti, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost audiati de procurorii DIICOT, au declarat surse din randul anchetatorilor.

DNA face perchezitii la Primaria din Craiova intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene la proiectul Water Park

Procurorii DNA Serviciul Teritorial Craiova fac joi perchezitii in Craiova intr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene, anunta DNA. Procurorii fac perchezitii la Primarie si in alte cinci locuri, intr-un dosar care vizeaza proiectul Water Park, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca vizat de ancheta este Luis Guilherme Gomes de Almeida, director executiv al SC Polystart Impex SRL firma care construieste proiectul Water Park), care ar fi platit comisioane pentru a putea deconta lucrari fictive din fondurile europene. In curs de actualizare.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia sa, Fanica, au fost retinuti, dupa ce au fost audiati de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest caz este de.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia sa, Fanica, au fost retinuti, dupa ce au fost audiati de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, au declarat pentru Mediafax surse din randul anchetatorilor.

Perchezitii DNA la Primaria Craiova, intr-un dosar cu fonduri europene

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, sase perchezitii la Primaria Craiova, la sediile unor firme si locuintele unor persoane, intr-un dosar unde exista suspiciuni de coruptie si frauda cu fonduri europene, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor

Noua perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care este vizat un barbat suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi amenajat in locuinta sa o unitate .

Marian Chitea, retinut de DIICOT alaturi de Bercea Mondial intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Marian Chitea, fost membru de vaza al PDL Olt si patron al mai multor firme de proiectari, a fost retinut de procurorii DIICOT Craiova pentru 24 de ore in seara de miercuri 26 noiembrie, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala. Chitea, care s-a imbogatit subit dupa 2004 in urma contractelor sale cu primariile din judetul Olt, a fost retinut alaturi de Sandu Anghel, zic Bercea Mondial, sotia interlopului si un alt afacerist local.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )