Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt la Australian Open

B1 B1,
Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Tecau. continuă pe B1

Australian Open: Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul sase, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Perechea Tecau/ Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau tinteste un nou titlu la dublu mixt, la Australian Open. Romanul poate da in sferturi peste un fost coleg

Horia Tecau si indianca Sania Mirza s-au calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open, acolo unde romanul s-ar putea duela cu un fost coechipier cu care a jucat la dublu masculin in 2013.

Australian Open: Perechea Tecau/Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, informeaza site-ul oficial al.

Horia Tecau si Sania Mirza, calificati in optimile probei de dublu mixt la Australian Open.

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si indiana Sania Mirza s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 7-6 3), 10-8 in fata cuplului Robert Lindstedt Suedia)/Hao-Ching Chan Taiwan). Tecau si Mirza, favoritii nr. 6, vor juca in turul secund cu castigatorii meciului dintre Svetlana Kuznetova Rusia)/Nenad Zimonjic Serbia) si Anastasia Rodionova .

Tecau in sferturi la dublu mixt

Horia Tecau este al doilea roman care face furori la Australian Open. Iesit devreme din concursul de dublu alaturi de Jean-Julien Rojer, Tecau se concentreaza pe turneul de dublu mixt unde a ajuns in sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )