Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau in sferturi la dublu mixt

Online Sport Online Sport,
Tecau in sferturi la dublu mixt

Horia Tecau este al doilea roman care face furori la Australian Open. Iesit devreme din concursul de dublu alaturi de Jean-Julien Rojer, Tecau se concentreaza pe turneul de dublu mixt unde a ajuns in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Australian Open: Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul sase, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Tecau.

Australian Open: Perechea Tecau/Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, informeaza site-ul oficial al.

Australian Open: Perechea Tecau/ Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau si Sania Mirza, calificati in optimile probei de dublu mixt la Australian Open.

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si indiana Sania Mirza s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 7-6 3), 10-8 in fata cuplului Robert Lindstedt Suedia)/Hao-Ching Chan Taiwan). Tecau si Mirza, favoritii nr. 6, vor juca in turul secund cu castigatorii meciului dintre Svetlana Kuznetova Rusia)/Nenad Zimonjic Serbia) si Anastasia Rodionova .

Horia Tecau tinteste un nou titlu la dublu mixt, la Australian Open. Romanul poate da in sferturi peste un fost coleg

Horia Tecau si indianca Sania Mirza s-au calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open, acolo unde romanul s-ar putea duela cu un fost coechipier cu care a jucat la dublu masculin in 2013.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )