Libnet.ro
UNICEF

19:30

O persoana a fost retinuta in cazul accidentului feroviar din Rusia

B1 B1,
O persoana a fost retinuta in cazul accidentului feroviar din Rusia

Un angajat al Cailor Ferate ruse a fost retinut in cazul accidentului feroviar produs marti in apropiere de Moscova, in care si-au pierdut viata sase cetateni din Republica Moldova, relateaza Europa Libera,. continuă pe B1

Basescu ii transmite un mesaj de condoleante lui Putin, in urma accidentului feroviar din Rusia

Presedintele Traian Basescu a transmis public, miercuri, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in urma accidentului feroviar petrecut marti in apropiere de Moscova.

MAE: Printre victimele accidentului feroviar din Rusia nu sunt cetateni romani

MAE precizeaza ca, potrivit informatiilor transmise de autoritatile ruse pana in acest moment, nu exista cetateni romani printre victimele accidentului feroviar produs marti. Ambasada Romaniei la Moscova.

A fost stabilita cauza accidentului feroviar din Rusia. Primul retinut pe acest caz

Anchetatorii rusi sustin ca accidentul feroviar din regiunea Moscova, soldat cu sase morti si zeci de raniti, a avut loc din cauza defectiunii sinelor, care au fost reparate, recent, cu incalcari.

Mesaj de condoleante transmis de presedintele Basescu omologului sau in urma accidentului feroviar din apropierea Moscovei

Presedintele Traian Basescu i-a transmis un mesaj de condoleante presedintelui Putin, miercuri, in urma accidentului feroviar petrecut in apropiere de Moscova. Am fost marcat de vestea accidentului feroviar.

Presedintele rus promite o ancheta in cazul accidentului feroviar petrecut in apropierea Moscovei

Vladimir Putin a cerut sa se investigheze accidentul feroviar produs marti in apropiere de Moscova, soldat cu cel putin sase morti si 45 de raniti. Aplicam toate masurile necesare pentru ajutarea persoanelor.

Sase cetateni moldoveni au murit in accidentul feroviar din Rusia

Cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni, a anuntat ministrul rus al Sanatatii, Veronica Skvortova,.

Sase cetateni moldoveni au murit in accidentul feroviar din Rusia

Cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni, a anuntat ministrul rus al Sanatatii, Veronica Skvortova. Un tren.

Accidentul feroviar din Rusia. Cele sase persoane care si-au pierdut viata sunt cetateni moldoveni

Ministrul rus al Sanatatii,Veronica Skvortova, a anuntat ca cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni Foto Itar-Tass).

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Un tribunal turc a inculpat pentru omor involuntar trei dintre cele 25 de pesoane arestate in urma celui mai grav accident minier din tara, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat duminica procurorul orasului.

UPDATE. Cinci morti si 45 de raniti, in urma accidentului feroviar din Moscova. Trenul de pasageri mergea spre Chisinau, iar marfarul venea din Romania

Cel putin doua persoane au murit, marti, dupa ce un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in apropiere de Moscova, relateaza Russia Today, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )