Libnet.ro
UNICEF

18:00

O persoana a murit si alte patru au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

B1 B1,
O persoana a murit si alte patru au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN1, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un camion, relateaza B1 TV. Accidentul a avut loc. continuă pe B1

Focuri de arma intr-un depozit FedEx din Atlanta. 6 persoane au fost ranite

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un depozit FedEx foto jos) din periferia orasului Atlanta statul Georgia, SUA). Politistii sositi la locul incidentului armat.

Carambol pe DN1, la intrarea in Bucuresti: doua femei au fost ranite usor in urma unui accident in care au fost implicate patru masini

Doua femei au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc marti dimineata, pe DN1, in zona Liceului Francez, si in care au fost implicate patru masini. Din primele informatii se pare ca unul dintre soferi a franat brusc.

Carambol pe DN1, la iesirea din Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

Un carambol s-a produs, marti dimineata, pe Drumul National 1, la iesirea dinBucuresti, relateaza B1 TV. in accident au fost implicate patru masini, iar trei persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs.

SUA: Incident armat la o filiala a companiei FedEx din Georgia. Sase persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti, intr-un atac armat ce a avut loc la o filiala a companiei FedEx din statul american Georgia, potrivit ABC News. Dana Pierce, un purtator de cuvant al politiei, a confirmat.

O explozie a cauzat prabusirea partiala a unei cladiri in Viena: Cel putin sase persoane au fost ranite usor

O deflagratie a avut loc sambata dimineata intr-o cladire din capitala Austriei, provocand prabusirea partiala a unei cladiri, scrie The Independent. Cel putin sase persoane au fost ranite usor,.

Peste 20 de persoane au fost ranite la o expozitie in Spania, in urma unor rafale de vant

Un numar de 23 de persoane, majoritatea copii, au fost ranite, duminica, la Alicante, dupa ce rafale puternice de vant au tulburat o expozitie de masini. Mai multe castele gonflabile au fost luate de vant,.

Rusia: Opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare

Opt persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare din Altai Siberia), informeaza AFP. in urma stingerii incendiului, pompierii au descoperit trupurile a.

Incidente inainte de partida Real Madrid si Osasuna Pamplona: Patru persoane au fost ranite

Aproximativ 50 de suporteri au fost implicati in incidente inaintea meciului dintre echipele Real Madrid si Osasuna Pamplona, din campionatul Spaniei, patru persoane fiind ranite, informeaza cotidianul .

Ialomita: O persoana a fost ranita intr-o explozie produsa intr-un bloc din Slobozia

O persoana a fost ranita, marti, in urma unei explozii produse intr-un bloc din Slobozia, cauza deflagratiei nefiind stabilita inca, transmite Mediafax. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgen.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )