Libnet.ro
UNICEF

05:00

O persoana a murit si alte patru au fost ranite in urma unei explozii la un centru sportiv din Belgia

B1 B1,
O persoana a murit si alte patru au fost ranite in urma unei explozii la un centru sportiv din Belgia

O explozie a avut loc la un centru sportiv din orasul belgian Chimay, conform Centrului de criza din Belgia. in urma exploziei si-a pierdut viata o persoana si alte patru au suferit rani. Explozia a. continuă pe B1

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite, dintre care doua grav, intr-o explozie in Belgia

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite, dintre care doua grav, intr-o explozie produsa la un centru sportiv din orasul Chimay, in sudul Belgiei, a anuntat Centrul belgian de Criza, citat de Reuters.

O persoana a murit si alte patru au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite in cursul noptii trecute, in urma unei explozii care a avut loc la un centru sportiv din orasul belgian Chimay, transmite Le Soir.

FOTO + VIDEO. Japonia, afectata de taifunul Mindulle. O persoana a murit, 60 au fost ranite

O persoana a murit si alte 60 au fost ranite, luni, ca urmare a taifunului Mindulle, care a afectat partea de est a Japoniei.

FOTO: Doua bombe au explodat intr-un oras din Thailanda. O persoana a murit, 30 au fost ranite

O persoana a murit si 30 au fost ranite, marti noaptea, dupa ce doua bombe au explodat, in apropierea unui hotel din orasul thailandez Pattani.

Doua femei au murit si alte doua sunt ranite, in urma unui accident pe E85, in Vrancea

In accident au fost implicate doua autoturisme, un Hyundai si un Mercedes. Traficul rutier in zona a fost blocat mai bine de jumatate de ora.

Alba: Persoanele blocate in pestera Huda lui Papara, in urma unei viituri, au fost scoase la suprafata

ISU Alba a anuntat ca toate persoanele care au ramas blocate in pestera Huda lui Papara in urma unei viituri au fost scoase la suprafata. Prima persoana a fost scoasa la suprafata in.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu i-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost adusi, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a-i prelua nu au putu decola din cauza vremii nefavorabile.

Explozia de la rafinaria Petromidia. Cele patru persoane ranite, aduse in Capitala cu ambulantele. Elicopterele nu le-au putut prelua din cauza vremii nefavorabile

Cele patru persoane ranite in explozia care a avut loc, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari, au fost aduse, marti dimineata, cu ambulante la spitale din Capitala, dupa ce elicopterele trimise la Constanta pentru a leprelua nu au putut decola, din cauza vremii nefavorabile.

FOTO + VIDEO. Cutremur de 6,2 grade pe Richter, in Italia. Primar Amatrice: Jumatate din oras a disparut. Sunt oameni sub daramaturi. 38 de persoane au murit, peste 100 au fost ranite. MAE: Nu sunt cetateni romani printre victime

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici.

Accident pe DN 1: Zece persoane au fost ranite (FOTO)

Zece persoane au fost ranite usor intr-un accident pe DN 1, la Banesti. Printre raniti se afla si patru minori. in accidentul rutier au fost implicate trei autovehicule, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )