Libnet.ro
UNICEF

08:00

Persoanele afectate de incendiul de joi din Capitala vor primi alte case, pana la refacerea ...

România Liberă România Liberă,
Persoanele afectate de incendiul de joi din Capitala vor primi alte case, pana la refacerea ...

Persoanele care au fost afectate de incendiul produs joi la o cladire din centrul Capitalei si care au incheiate cu municipalitatea contracte de inchiriere valabile vor primi alte spatii, pana cand imobilul va fi pus in siguranta si redat circuitului locativ, potrivit PMB, scrie Mediafax. Reprezentantii Administratiei Fondului Imobiliar au luat legatura in cursul zilei de astazi vineri - n. r. ) cu persoanele afectate care au la aceasta data contracte de inchiriere valabile, urmand sa le puna . continuă pe România Liberă

Persoanele afectate de incendiul de joi din Capitala vor primi alte case, pana la refacerea cladirii

Persoanele care au fost afectate de incendiul produs joi la o cladire din centrul Capitalei si care au incheiate cu municipalitatea contracte de inchiriere valabile vor primi alte spatii, pana cand imobilul va fi pus in siguranta si redat circuitului locativ, potrivit PMB.

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social din partea Guvernului

Guvernul a aprobat actul normativ prin care aproximativ 500 de angajati ai Oltchim vor primi ajutor social. Angajatii in cauza vor primi 1. 400 de lei, in doua transe. Potrivt Mediafax, saptamana trecuta,.

Ce se intampla cu angajatii Mechel care vor fi concediati. Ministrul Pop: O parte din ei vor fi preluati de firma de paza

Toti cei peste 700 de angajati care vor fi disponibilizati de Mechel de la Campia Turzii isi vor primi ajutorul de somaj, iar o parte din ei vor fi preluati de firma de paza a concernului, a anuntat, miercuri,.

Corlatean, asigurat de Lieberman ca atacatorii bisericii romanesti din Ierusalim vor fi ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a discutat cu omologul israelian, Avigdor Lieberman, despre actul de vandalism impotriva bisericii ortodoxe romanesti din Ierusalim, primind asigurari ca vor fi luate toate masurile pentru identificarea autorilor si aducerea lor in justitie, informeaza Mediafax. Seful diplomatiei romane face marti o vizita in Statul Israel, ocazie cu care s-a intalnit cu vicepremierul si ministrul israelian de Externe, Avigdor Lieberman, printre temele discutate fiind si .

Angajatii din Grecia vor intra in GREVA GENERALA pe 18 octombrie.

Principalele sindicate din Grecia au lansat un apel pentru organizarea unei greve generale de 24 de ore pe 18 octombrie, in timpul summitului european, denuntand masurile de austeritate impuse de CE, BCE si FMI, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Confederatia sindicala din mediul privat GSSE) si sindicatul salariatilor bugetari - Adedy - au organizat o greva similara pe 26 septembrie. Conform sindicalistilor, greva generala de 24 de ore va fi un protest fata de masurile de .

Christophe De Korver, GEFCO: Afacerile din Romania vor inregistra o crestere de cateva procente

Operatorul logistic GEFCO Romania se asteapta la o crestere de cateva procente a afacerilor din acest an, chiar daca piata locala a inregistrat perioade de instabilitate economica, a declarat, ieri, Christophe De Korver, managing director al GEFCO Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )