Libnet.ro
UNICEF

22:00

Peste 1,2 milioane de romani sufera de boli rare. NU avem centre specializate pentru stabilirea diagnosticului

Antena3 Antena3,
Peste 1,2 milioane de romani sufera de boli rare. NU avem centre specializate pentru stabilirea diagnosticului

Aproximativ 1,2 milioane de romani au boli rare, iar capacitatea de diagnosticare a acestora este foarte redusa, a declarat, miercuri, presedintele Societatii Romane de Genetica Medicala si vicepresedinte al. continuă pe Antena3

Lichiditate de peste 5,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 23,4 milioane lei mai mult de 5,2 milioane euro).

Accace a inregistrat afaceri de peste 1,1 milioane euro in Romania

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din regiune, a inregistrat in 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro in Romania, in crestere cu 30% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa.

Boli rare care schimba destinele.

In ultimii ani, la Galati au fost inregistrate mai multe cazuri de pacienti care sufera de boli extrem de rare, unele si foarte grave. Este si situatia unui barbat de 24 de ani din comuna galateana Umbraresti, care a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Galati, dupa ce analizele de laborator au confirmat ca sufera de meningita listeriana, a afectiune extrem de grava, care se transmite de la animale. Tanarul este cioban si pe 16 ianuarie a inceput sa se simta .

Lichiditate de peste 5,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 26 milioane lei mai mult de 5,8 milioane euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )