Libnet.ro
UNICEF

16:00

Peste 100 de locuitori din Paulesti se judeca cu o singura familie. 1.700 de procese pentru zeci de hectare de teren

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de locuitori din Paulesti se judeca cu o singura familie. 1.700 de procese pentru zeci de hectare de teren

Intre 110 cetateni din Paulesti si familia Demian s-au derulat pana in prezent nu mai putin de 1. 700 de procese, in momentul de fata pe rolul instantelor de judecata existand peste 200 de dosare. Cetatenii spun ca situatia este una foarte grava deoarece li se anuleaza titlurile de proprietate a terenurilor, iar casele le sunt scoase la licitatie. continuă pe Adevărul

Peste 100 de persoane in Piata Universitatii, la un protest fata de fracturarea hidraulica

Peste 100 de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Bucuresti, la un protest autorizat fata de extragerea gazelor de sist prin fracturare hidraulica. Protestatarii cer.

Peste 100 de persoane in Piata Universitatii, la un protest impotriva gazelor de sist

Peste 100 de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Bucuresti, la un protest autorizat fata de extragerea gazelor de sist prin fracturare hidraulica, ei cerand interzicerea prin lege a acestei metode, potrivit Mediafax.

Retragerea suportului pentru Windows XP va afecta peste 100.000 de PC-uri guvernamenale in Romania

Un numar de circa 35. 000 de calculatoare utilizate de autoritatile guvernamentale din Romania vor fi afectate, incepand de marti, ca urmare a retragerii suportului tehnic si de securitate al sistemului de operare Windows XP dezvoltat de catre Microsoft.

Peste 100 de oameni s-au adunat la Timisoara sa protesteze fata de fracturarea hidraulica

Protestul initiat la nivel national fata de exploatarea gazelor de sist a scos si la Timisoara in strada peste o suta de oameni. Procedura fracturarii hidraulice a fost condamnata de protestatarii din Timisoara si din localitatile judetului, unde au fost deja efectuate mai multe prospectiuni in ultima perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )