Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 100 de persoane in Piata Universitatii, la un protest impotriva gazelor de sist

România Liberă România Liberă,
 Peste 100 de persoane in Piata Universitatii, la un protest impotriva gazelor de sist

Peste 100 de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Bucuresti, la un protest autorizat fata de extragerea gazelor de sist prin fracturare hidraulica, ei cerand interzicerea prin lege a acestei metode, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 100 de persoane in Piata Universitatii, la un protest fata de fracturarea hidraulica

Peste 100 de persoane participa duminica dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Bucuresti, la un protest autorizat fata de extragerea gazelor de sist prin fracturare hidraulica. Protestatarii cer.

Cluj. Protest impotriva gazelor de sist

Cateva zeci de persoane au participat, duminica, la Cluj-Napoca la un miting impotriva exploatarii gazelor de sist. Participantii la mitingul de la Cluj au spus ca sunt ingrijorati de impactul pe care exploatarea acestor hidrocarburi il are asupra mediului inconjurator si afirma ca astfel ar fi otravite pamantul si apa. Am vazut care au fost consecintele exploatarii gazelor de sist in Statele Unite.

MTV a sarbatorit venirea primaverii printr-un flashmob in Piata Universitatii: Andreea Ibaka si Irina Fodor, printre participanti

Vedete cunoscute ale industriei de divertisment din Romania au sarbatorit, alaturi de MTV, venirea primaverii intr-un mod inedit. Alaturi de Simply That Dance School, nume precum Andreea Ibaka, Irina Fodor sau Ana Baniciu au dovedit ca sunt in forma buna si ca se pricep sa danseze in sincron, in cadrul unui flashmob organizat de televiziune in Piata Universitatii, din Capitala.

Miting la nivel national: la Arad peste 10.000 de persoane sunt asteptate la un protest impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist

Mitingurile impotriva gazelor de sist se muta din localitatile judetului Arad, in municipiu. Astfel, peste 10. 000 de persoane sunt asteptate la protestul ce va avea loc duminica, 6 aprilie, incepand cu ora 15:00, in spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici Piata Avram Iancu).

FOTO VIDEO Sute de persoane au marsaluit pe strazile din Vaslui, impotriva gazelor de sist

In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, peste 500 de persoane au protestat astazi impotriva gazelor de sist, la Vaslui. Actiunea de protest a debutat in Piata Civica a municipiului Vaslui, ulterior manifestantii marsaluind pe strazile din oras.

Un nou protest la Pungesti impotriva gazelor de sist

Peste o suta de persoane, majoritatea localnici, au protestat, sambata dupa-amiaza, la Pungesti Vaslui), fata de gazele de sist, oamenii marsaluind pe o distanta de cativa kilometri pe drumul judetean care tranziteaza comuna, pana in apropierea perimetrului detinut de compania Chevron, scrie Mediafax.

Peste 100 de oameni s-au adunat la Timisoara sa protesteze fata de fracturarea hidraulica

Protestul initiat la nivel national fata de exploatarea gazelor de sist a scos si la Timisoara in strada peste o suta de oameni. Procedura fracturarii hidraulice a fost condamnata de protestatarii din Timisoara si din localitatile judetului, unde au fost deja efectuate mai multe prospectiuni in ultima perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )