Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 1.000 de migranti au trecut granita din Panama in Costa Rica in dorinta de a ajunge in Statele Unite

B1 B1,
Peste 1.000 de migranti au trecut granita din Panama in Costa Rica in dorinta de a ajunge in Statele Unite

Guvernul de la San Jose a anuntat ca peste o mie de migranti, majoritatea cubanezi, au intrat cu forta pe teritoriul Republicii Costa Rica, unde erau blocati in intentia lor de a ajunge in Statele. continuă pe B1

in ciuda scandalului international, presedintele din Panama sustine ca tara lui NU e un paradis fiscal

Presedintele Panama, Juan Carlos Varela, a cerut marti guvernului francez sa reconsidere decizia sa de a include din nou tara sa pe lista paradisurilor fiscale, in caz contrar amenintand cu represalii diplomatice.

PanamaPapers: 50 de milioane de euro si 286 de romani, implicati in afacerile offshore ale firmei Mosack Fonseca din Panama. Presedinte ANAF: Este prea devreme pentru a se trage concluzii (VIDEO)

Potrivit unor informatii transmise de B1 TV, aproape 50 de milioane de euro ar fi iesit din Romania catre Panama, iar 286 romani ar fi fost implicati in scandalul care priveste scurgerile de.

PanamaPapers: Lista completa a persoanelor cunoscute din lume, implicate in offshore-urile din Panama

Papama Papers este cea mai mare scurgere de informatii din lume, care a dus la dezvaluirea multor afaceri offshore din Panama, ale caror conducatori sunt ministri, presedinti, regi, fotbalisti, vedete de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )