Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 1.600 de apartamente din Capitala raman fara apa calda si caldura, din cauza datoriilor RADET

România Liberă România Liberă,
Peste 1.600 de apartamente din Capitala raman fara apa calda si caldura, din cauza datoriilor RADET

Peste 1. 600 de apartamente din sectorul 4, dar si sediul central al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii gazelor naturale ca urmare a datoriilor inregistrate de RADET. continuă pe România Liberă

Peste 1.600 de apartamente din Capitala, fara apa calda si caldura, din cauza datoriilor RADET

RADET anunta intr-un comunicat de presa ca, urmare a datoriilor inregistrate la furnizorul de gaze naturale GDF Suez si in urma sistarii furnizarii acestora, a incetat furnizarea agentului termic.

RADET opreste caldura si apa calda pentru peste 1600 de apartamente si pentru sediul companiei

Peste 1. 600 de apartamente din sectorul 4, dar si sediul central si cel zonal al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii gazelor naturale ca urmare a datoriilor inregistrate de RADET.

Mii de bucuresteni, dar si sediul central al RADET, fara apa calda si caldura din cauza datoriilor RADET

Peste 1. 600 de apartamente din Sectorul 4, dar si sediul central al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET) au ramas fara caldura si apa calda, din cauza sistarii furnizarii.

RADET a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor: Momentul in care sute de mii de cetateni ai Capitalei vor pati acelasi lucru e iminent

Furnizorul de apa si caldura al Capitalei a ramas fara apa si caldura din cauza restantelor la gaze, informeaza hotnews. ro. Am ajuns in situatia tragic-comica in care sediul central al RADET, furnizorul.

Cornel Pieptea, vicepimarul Capitalei: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET, furnizorul de apa calda si caldura al Capitalei, a ramas fara apa calda si caldura deoarece regia are restante la gaze, a declarat Cornel Pieptea, unul dintre viceprimarii Capitalei. In plus, acesta sustine ca 13 puncte termice sunt pe punctul de a fi inchise urgent, intrucat nu respecta conditiile legale de siguranta si securitate.

Viceprimarul Pieptea: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura, iar in curand nici cetatenii nu vor mai beneficia de aceste servicii, se arata intr-un comunicat al viceprimarului Capitalei Cornel Pieptea.

Viceprimarul Pieptea: Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura

Sediul central al RADET a ramas fara apa calda si caldura, iar in curand nici cetatenii nu vor mai beneficia de aceste servicii, se arata intr-un comunicat al viceprimarului Capitalei Cornel Pieptea.

Ce suma investeste Administratia Strazilor Bucuresti pentru reabilitarea drumurilor din Capitala

Administratia Strazilor Bucuresti va organiza sase licitatii, cate una pentru fiecare sector, pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitala. Suma totala ce urmeza sa fie investita pentru acest proiect se ridica la 67,5 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Un nou protest a fost anuntat azi, in Piata Universitatii din Capitala

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca paravan pentru infractori a fost anuntat azi, incepand cu ora 16:00, in Piata Universitatii din Capitala.

UPDATE Protest in Piata Universitatii din Capitala fata de folosirea imunitatii parlamentare ca paravan pentru infractori

Un nou protest fata de imunitatea parlamentara si folosirea acesteia ca paravan pentru infractori a fost anuntat duminica, incepand cu ora 16. 00, in Piata Universitatii din Capitala. Pana in prezent si-au anuntat pe Facebook prezenta la eveniment circa 2. 700 de persoane. Actiuni asemanatoare au avut loc miercurea si vinerea trecuta dupa ce Senatul a blocat cererea procurorilor DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova. Ora 19:00: In Piata Universitatii sunt la aceasta ora in jur de 20 de protestatari, iar la ora de varf au fost 30 de manifestanti. HotNews. ro va va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )