Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 19.500 de locuinte au fost construite in primul semestru din acest an, cu 11% mai mult decat in aceeasi perioada din 2014

Adevărul Adevărul,
Peste 19.500 de locuinte au fost construite in primul semestru din acest an, cu 11% mai mult decat in aceeasi perioada din 2014

Un numar de 19. 534 locuinte s-au construit in primul semestru din acest an, cu 11% mai mult fata de aceeasi perioada din 2014, cand au fost ridicate 17. 582 de locuinte, potrivit datelor transmise de Institutul National de Statistica. continuă pe Adevărul

Cresterea cu 3,7% a PIB-ului in primul semestru a fost sustinuta de comert, industrie si comunicatii

Cresterea PIB in primul semestru a fost sustinuta de aproape toate ramurile economiei, comertul, informatiile si comunicatiile, respectiv industria avand printre cele mai mari contributii, a anuntat azi INS, care a mentinut estimarea privind un avans al economiei de 3,7% ca serie bruta.

TVR a ajuns pe profit in primul semestru dupa ce si-a redus cheltuielile cu 17 mil. lei

Televiziunea Romana si-a redus cheltuielile cu 17 milioane de lei 6,4%) in primul semestru al anului, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, iar compania a incheiat pe profit, conform unui comunicat de presa al institutiei.

TVR sustine ca a incheiat PE PLUS primul semestru financiar

Reprezentantii TVR au anuntat, vineri, ca Televiziunea Publica ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei.

TVR anunta ca a incheiat pe plus primul semestru financiar

TVR a anuntat, vineri, ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei. Televiziu.

TVR, aflata intr-o situatie financiara grava, declara ca a terminat pe plus primul semestru

TVR a incheiat pe plus primul semestru financiar si pune rezultatul pozitiv pe seama reducerii cheltuielilor, potrivit unui comunicat de presa, care citeaza o analiza a Directiei Economice din institutie. Televiziunea publica, aflata intr-o grava situatie financiara, spune ca a inregistrat economii importante in prima parte a anului si a redus cheltuielile totale cu 6,41% fata de bugetul aprobat.

Profitul net al companiei Gazprom a crescut cu 50% in primul semestru

Grupul rus Gazprom a raportat ieri o crestere de 50% a profitului net in primul semestru pana la 675,9 miliarde ruble 9,4 miliarde de euro), datorita deprecierii rublei in raport cu principalele valute, transmite Reuters.

Cresterea economiei nationale s-a bazat pe comert, industrie si comunicatii

Comertul, industria si comunicatiile sunt sectoarele care continua sa aiba cea mai importanta contributie la cresterea economiei romanesti dupa primul semestru din acest an, releva date provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica.

INS: La cresterea PIB in primul semestru au contribuit aproape toate ramurile economiei

Institutul National de Statistica INS) a anuntat vineri ca la cresterea PIB, in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014, au contribuit aproape toate ramurile economiei. Fata de acelasi trimestru din anul 20.

Economia a crescut in primul semestru datorita consumului si performantelor din industrie si comunicatii

Comertul, industria si comunicatiile sunt sectoarele care continua sa aiba cea mai importanta contributie la cresterea economiei romanesti dupa primul semestru din acest an, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS). Ramurile mentionate au inregistrat si cresteri semnificative ale volumului de activitate: respectiv 13,8% in comunicatii, 5,6% in comertul si 2,2% in industrie.

Economia a produs in prima jumatate a anului 304,98 miliarde de lei, mai mult cu 3,8% fata de primul semestru al anului trecut

Institutul National de Statistica a detaliat vineri datele privind cresterea economica din primele 6 luni ale anului, confirmand cifra avansului PIB de3. 8%) comunicata la mijlocul lunii trecute. In prima jumatate a anului, economia a produs 304,98 miliarde de lei. La cresterea PIB, in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014, au contribuit aproape toate ramurile economiei, contributii pozitive mai importante avand urmatoarele ramuri: Comertul cu ridicata si cu amanuntul; repararea autovehiculelor si motocicletelor; transport si depozitare; hoteluri si restaurante +1,0%), cu o pondere de 17,7% la formarea PIB si al carui volum de activitate s-a majorat cu 5,6%; Informatiile si comunicatiile +0,9%), cu o pondere mai redusa la formarea PIB 7,2%) dar care au inregistrat o crestere semnificativa a volumului de activitate 13,8%) si Industria +0,5%), cu o pondere de 22,0% la formarea PIB si al carei volum de activitate s-a majorat cu 2,2%, mai spune INS.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )