Libnet.ro
UNICEF

10:30

Peste 20 de persoane date disparute in China, in urma unui naufragiu pe fluviul Yangtze

Adevărul Adevărul,
Peste 20 de persoane date disparute in China, in urma unui naufragiu pe fluviul Yangtze

Peste 20 de persoane, inclusiv mai multi straini, au fost dati disparuti in urma naufragiului, joi, al unui remorcher care efectua o cursa de testare pe fluviul Yangtze, in estul Chinei, au anuntat vineri autoritatile si presa de stat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Peste 20 de persoane date disparute in China, in urma unui naufragiu pe fluviul Yangtze

Peste 20 de persoane, inclusiv mai multi straini, au fost dati disparuti in urma naufragiului, joi, al unui remorcher care efectua o cursa de testare pe fluviul Yangtze, in estul Chinei, au anuntat vineri autoritatile si presa de stat, relateaza AFP.

100 de persoane sunt date disparute dupa ce o barca a luat foc si s-a scufundat intr-un rau din Republica Centrafricana

Peste 100 de persoane sunt date disparute dupa ce o ambarcatiune a luat foc pe un rau din Republica Centrafricana si ulterior s-a scufundat, transmit autoritatile locale, citate de AFP. Barca de transport plecase.

Dosarul tragediei din Apuseni. Peste 200 persoane au fost audiate in ultimul an de procurori

Procurorii Sectiei parchetelor militare au audiat, in perioada februarie 2014 - ianuarie 2015, pe parcursul a 2. 354 ore de ancheta, 209 persoane din care trei parti civile si 206 martori in dosarul accidentului.

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR, a murit in urma unui stop cardio-respirator

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit, marti, la 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Nicolau se afla in masina personala.

Peste 200 persoane care munceau la negru, prinse intr-o saptamana

Inspectorii de munca au prins, saptamana trecuta, 216 persoane care lucrau la negru. Valoarea totala a amenzilor se ridica la peste 90. 000 de euro, conform unui comunicat al Inspectiei Muncii IM).

Suceava. Un mort si trei raniti in urma unui accident pe E 85

O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite, marti dupa-amiaza, in zona localitatii sucevene Cumparatura, dupa ce masina in care se aflau si care circula pe E 85 s-a rasturnat de mai multe ori.

Se intampla in... Arges: Alerta antiterorista in urma unui e-mail de amenintare cu bomba trimis de doi elevi de clasa a patra/ Revendicarile elevilor: Sa fie eliberat Pendiuc si Penescu

Autoritatile din Arges au intrat in alerta, joi, in urma unei amenintari cu bomba primite de conducerea Administratiei Judetene a Finantelor Publice, in urma verificarilor stabilindu-se ca e-mailul a fost trimis in gluma de doi elevi de clasa a patra, de pe un calculator din laboratorul de informatica al unei scoli din Pitesti, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )