Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 200 de sindicalistii din agricultura s-au adunat la Cotroceni. Ce solicitari au protestatarii

Antena3 Antena3,
Peste 200 de sindicalistii din agricultura s-au adunat la Cotroceni. Ce solicitari au protestatarii

Aproximativ 300 de membri ai sindicatelor afiliate Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe, AGROSTAR, vor participa marti la protestul organizat in. continuă pe Antena3

Sindicalistii din Agricultura protesteaza in fata Palatului Cotroceni

Sindicalistii din Agricultura protesteaza marti in fata Palatului Cotroceni. Ei reclama lipsa Contractului Colectiv de Munca, un document care lipseste cu desavarsire in ultimii 5 ani pentru aceste sector, dar si a reglementarilor din Legea Vanatorii.

Sindicalistii din agricultura au inceput protestul la Cotroceni. Ce vor protestatarii

Aproximativ 300 de membri ai sindicatelor afiliate Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe, AGROSTAR, vor participa marti la protestul organizat in.

Sindicalistii din agricultura protesteaza la Cotroceni solicitand presedintelui Iohannis un document strategic privind sectorul agricol

Aproximativ 150 de sindicalisti din agricultura, afiliati la Blocul National Sindical BNS), picheteaza Palatul Cotroceni solicitand elaborarea si adoptarea unui document de optiune strategica in ceea ce priveste agricultura si securitatea alimentara a populatiei.

Doi britanici au parcurs peste 200 de kilometri ca sa-si duca pestisorul la un veterinar

Din dragoste pentru pestisorul lor rosu, Nemo, doi britanici dintr-un orasel la nord de Londra au parcurs peste 200 de kilometri sa-si duca animalul la o operatie la veterinar.

Politia Romana a depistat peste 200 de persoane date disparute sau cu mandate emise de instante

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a precizat ca in ultima saptamana au fost depistate peste 200 de persoane care erau date disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

Negocieri fara succes! Sindicalistii din invatamant nu au ajuns la un acord cu ministrul Muncii (VIDEO)

S-au purtat negocieri-maraton, insa fara rezultat, intre sindicalistii din invatamant si ministrul Muncii. Nu mai putin de patru ore au discutat, la Guvern, cele doua parti. A fost.

Negocieri esuate intre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii

Noua runda de negocieri care a avut loc, luni, intre sindicalistii din invatamant si reprezentantii Ministerului Muncii a esuat. Si sambata ei au refuzat propunerea unei cresteri salariale, in medie, cu 5% de la 1 ianuarie 2017.

Sindicalistii din invatamant nu renunta la greva

Sindicalistii din invatamant urmeaza sa se intalneasca, din nou, astazi, cu reprezentantii Ministerului Muncii, dupa ce, sambata, au negociat timp de patru ore cu ministrul de resort.

Sindicalistii din invatamant, nemultumiti de discutiile cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere; noi negocieri, luni

Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile avute sambata, timp de patru ore, cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere, respectiv o crestere, in medie, cu 5%, de la 1 ianuarie 2017, insa luni dimineata va mai avea loc inca o runda de negocieri, relateaza Agerpres.

Sindicalistii din invatamant, nemultumiti de discutiile cu ministrul Muncii; noi negocieri, luni

ACTUALIZARE 11:27 Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile avute sambata, timp de patru ore, cu ministrul Muncii, desi a fost avansata o noua propunere, respectiv o crestere, in medie, cu 5%, de la 1 ianuarie 2017, insa luni dimineata va mai avea loc inca o runda de negocieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )