Libnet.ro
UNICEF

18:00

Peste 2.500 de sindicalisti din Posta Romana au protestat in fata Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Peste 2.500 de sindicalisti din Posta Romana au protestat in fata Guvernului

Peste 2. 500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat, duminica dimineata, la sediul Guvernului, prezentandu-si fluturasii de salariu si cerand demiterea conducerii. continuă pe Hotnews

Protest de amploare al sindicalistilor din Posta Romana

Peste 2. 500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat, duminica dimineata, la sediul Guvernului, prezentandu-si fluturasii de salariu si cerand demiterea conducerii. Manifestantii.

Posta Romana va intra pe piata brokerajului in asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita, in perioada urmatoare, obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor. Prin adoptarea si publicarea in Monitorul Oficial a.

Posta romana vrea sa fie broker de asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor, dupa ce, miercuri, a fost adoptat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii.

Peste o treime din mall-uri au nevoie de imbunatatiri si modernizari

Peste o treime din centrele comerciale existente au nevoie de imbunatatiri si modernizari, a declarat ieri, intr-o conferinta, Tudor Popp, director in cadrul firmei de consultanta Immpuls Real Estate Solutions.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )