Libnet.ro
UNICEF

18:00

Protest de amploare al sindicalistilor din Posta Romana

Antena3 Antena3,
Protest de amploare al sindicalistilor din Posta Romana

Peste 2. 500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat, duminica dimineata, la sediul Guvernului, prezentandu-si fluturasii de salariu si cerand demiterea conducerii. Manifestantii. continuă pe Antena3

Peste 2.500 de sindicalisti din Posta Romana au protestat in fata Guvernului

Peste 2. 500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat, duminica dimineata, la sediul Guvernului, prezentandu-si fluturasii de salariu si cerand demiterea conducerii.

Protest al postasilor, la Guvern

Peste 2. 500 de sindicalisti din Posta Romana din toata tara au protestat, duminica dimineata, la sediul Palatul Victoria. Postasii si-au prezentat fluturasii de salariu si au cerut demiterea conducerii.

Posta Romana va intra pe piata brokerajului in asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita, in perioada urmatoare, obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor. Prin adoptarea si publicarea in Monitorul Oficial a.

Posta romana vrea sa fie broker de asigurari

Posta Broker de Asigurare va solicita Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor, dupa ce, miercuri, a fost adoptat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii.

Zidul unei cladiri dezafectate din Capitala, prabusit peste masini parcate

Zidul unei cladiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitala s-a prabusit peste niste masini care erau parcate in zona, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti fiind sesizat sambata dimineata si constatand ca nu au fost victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )