Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 3.000 de constanteni sunt asteptati la un protest organizat la adresa Administratiei Mazare

Hotnews Hotnews,
 Peste 3.000 de constanteni sunt asteptati la un protest organizat la adresa Administratiei Mazare

Peste 3. 000 de oameni sunt asteptati, vineri, la un protest organizat la Constanta fata de abuzurile Primariei Constanta si Prefecturii Constanta. Protestul este organizat de Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare FNSP), alaturi de Asociatia Civica Pentru Constanta, Asociatia Viitorul pentru Toti, Centrul pentru Resurse Civice, Asociatia Elevilor din Constanta, Consiliul Judetean al Elevilor Constanta, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar Filiala Constanta si Fundatia Clubul Parintilor Plus D. continuă pe Hotnews

Peste 3.000 de oameni si opt organizatii protesteaza vineri la adresa Administratiei Mazare

Peste 3. 000 de oameni sunt asteptati, vineri, la un protest organizat la Constanta fata de abuzurile Primariei si Prefecturii orasului, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

20.000 de turisti din Republica Moldova sunt asteptati in acest sezon pe litoralul romanesc

Litoralul romanesc va primi in acest sezon peste 20. 000 de turisti din Republica Moldova, iar daca tara noastra se va promova puternic in Republica, anul viitor, numarul ar putea creste la 100. 000 de turisti moldoveni, sustine Alex Filipski, director general Voyage Center Philipsky Tour din Republica Moldova.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )