Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 4000 de cadre didactice din Vrancea, in greva japoneza pentru trei zile

Adevărul Adevărul,
Peste 4000 de cadre didactice din Vrancea, in greva japoneza pentru trei zile

In perioada 28-30 octombrie, salariatii din invatamant, membri ai Sindicatului Liber din invatamant, se afla in greva japoneza, nemultumiti fiind de situatia din educatie. continuă pe Adevărul

Aproximativ 300 de cadre didactice au pichetat sediile Guvernului si USL

Aproximativ 300 de cadre didactice au pichetat, luni, sediul Guvernului si al USL. Profesorii au cerut alocarea a minimum 6% din PIB, incepand cu 2014, pentru educatie si cresterea ponderii cheltuielilor de.

UPDATE Dascalii FSLI incep protestele: greva japoneza si pichet la Guvern si USL

Membrii FSLI au inceput protestele luni, prin organizarea unei greve japoneze in toate unitatile de invatamant din tara si prin pichetarea sediilor Guvernului si USL, de la ora 11. 00, pichete la care participa peste 300 de dascali. Sindicalistii solicita salarii mai mari cu 50% pentru debutanti si 6% din PIB pentru educatie incepand din 2014, dar si modificarea programelor scolare.

Dascalii FSLI incep protestele: greva japoneza si pichet la Guvern si USL

Membrii FSLI incep protestele luni, prin organizarea unei greve japoneze in toate unitatile de invatamant din tara si prin pichetarea sediilor Guvernului si USL, de la ora 11. Sindicalistii solicita salarii mai mari cu 50% pentru debutanti si 6% din PIB pentru educatie incepand din 2014, dar si modificarea programelor scolare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )