Libnet.ro
UNICEF

08:30

Peste 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase

România Liberă România Liberă,
Peste 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase

Mai mult de 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase, in primele sase luni ale anului 2015. continuă pe România Liberă

BRD si Banca Transilvania, peste 50% din rulajul bursier

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti a fost extrem de redusa in sedinta de vineri, singurele companii listate pe care s-au facut schimburi mai importante fiind BRD si Banca Trannsilvania TLV), ne-a declarat Nicu Grigoras, Director Departament Tranzactionare si Front Office in cadrul Intercapital Invest.

Peste 50 de apartamente vandute in complexul Domenii Park

Ansamblul rezidential Domenii Park din Capitala, o investitie de 16 milioane de euro, realizata de Cyrom Investments, a vandut peste 50 din cele 63 de apartamente din complex, potrivit unui anunt al companiei.

Zeci de imigranti bolnavi de sifilis, hepatita si SIDA au intrat in Ungaria

Mai mult de 50 de imigranti din Ungaria au fost diagnosticati cu boli infectioase precum sifilis, hepatita B si C si HIV, in primele sase luni ale anului 2015, dupa ce au fost testati de autoritatile medicale.

Atentat cu bomba in Nigeria: Cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite

Un atac cu bomba s-a produs marti dupa-amiaza in nord-estul Nigeriei, in urma caruia cel putin 50 de persoane au fost ucise si sute au fost ranite, relateaza Euronews. Bomba a explodat intr-o piata.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

Italia: Peste 880 de persoane au fost arestate din ianuarie 2014, fiind suspectate de trafic de persoane

Peste 880 de persoane au fost arestate de autoritatile italiene, fiind suspectate de trafic de persoane din ianuarie 2014. Daca 800 dintre ei sunt chiar oameni cu putine scrupule, plasati la comanda si cu un telef.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )