Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 5.600 de domenii .ro au fost compromise din cauza unor atacuri in primul semestru, arata un raport CERT-RO

Hotnews Hotnews,
 Peste 5.600 de domenii .ro au fost compromise din cauza unor atacuri in primul semestru, arata un raport CERT-RO

Peste 5. 600 de domenii . ro, adica mai putin de 1% din total, au fost compromise de atacuri informatice in primul semestru al acestui an, arata un raport al Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica. Peste 12,5% din plaja de IP-uri alocata Romaniei este infectata cu diverse variante de malware, majoritatea alertelor de tip botnet vizand utilizatori de tip rezidential, se mai precizeaza in raport. continuă pe Hotnews

Instagram, Vine si alte site-uri au fost indisponibile din cauza unor probleme de server la unitatea Amazon

Unitatea Amazon, ce ruleaza servere web pentru alte companii, a avut, duminica, probleme care au concis cu intreruperi sau incetiniri de viteza pe mai mutle site-uri si servicii precum Instagram sau Vine,.

Din cauza declaratiei facute de femeia asta pe Twitter, o intreaga INDUSTRIE s-a iNCHIS!

Industria filmelor pentru adulti a fost zdruncinata din temelii, dupa ce una din cele mai cunoscute actrite de profil, Cameron Bay a declarat pe contul ei de Twitter ca a fost testata pozitiv pentru HIV. Pentru ca.

SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din ...

Sase profesori supraveghetori din Constanta sunt anchetati de o comisie de disciplina, in cazul celor eliminarii celor 34 de elevi din examen pentru copiat, precizeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din BACALAUREAT pentru copiat Totodata, Ministerul precizeaza ca a luat act de decizia Inspectoratului Scolar Constanta de a-i da afara pe elevii care au incercat sa .

Societatea Ornitologica Romana: Ariile naturale protejate, in pericol de desfiintare din cauza unui proiect de Ordonanta initiat de Ministerul Mediului

Ariile naturale protejate ar putea fi desfiintate daca o parte din acestea a fost afectata, potrivit unui proiect de Ordonanta initiat de Ministerul Mediului. In plus, avizele date de custozii si administratorii acestor zone pentru proiecte imobiliare sau industriale devin consultative, in loc de obligatorii, ca pina acum. Potrivit Societatii Ornitologice din Romania, daca se aproba, aceste prevederi vor duce la disparitia acestor zone care vor fi la cheremul unor functionari sau a unor decizii politice.

Mobilizare uriasa de forte pentru stingerea unui incendiu puternic, in Ilfov. Doua case s-au facut scrum, din cauza unui scurtcircuit

Doua case din comuna ilfoveana Vidra s-au facut scrum in urma unui incendiu. Flacarile riscau sa se extinda si la a treia casa aflata in apropiere. Trei persoane au facut atac de panica si au primit aju.

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitarea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului.

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitatea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului american Nouriel Roubini.

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitarea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului american Nouriel Roubini, informeaza AFP.

2,6 milioane de americani ar putea ramane fara apa. Este STARE DE URGENTA in California, din cauza unui incendiu devastator

Un incendiu de proportii care s-a declansat in apropiere de parcul natural Yosemite din California, se extinde si se apropie de un rezervor care furnizeaza apa curenta regiunii San Francisco, informeaza AFP.

BAC 2013 Sesiunea de toamna 34 de elevi au fost eliminati din bacalaureat dupa ce camerele video i-au surprins in timp ce copiau, iar 6 profesori sunt cercetati pentru complicitate

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a eliminat 34 de candidati din examenul de bacalaureat, dupa ce camerele de supraveghere din salile de examen i-au surprins in timp ce copiau. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care a precizat ca a luat act de hotararea inspectoratului. In acelasi timp, inspectoratul a creat o comisie de disciplina care verifica implicarea si complicitatea la frauda a celor 6 profesori supraveghetori din salile de examen.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )