Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 7.100 de romani sunt izolati la domiciliu din cauza coronavirusului. Alti 99, in carantina in centre institutionalizate

Antena3 Antena3,
Peste 7.100 de romani sunt izolati la domiciliu din cauza coronavirusului. Alti 99, in carantina in centre institutionalizate

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca, in prezent, in Romania sunt in carantina in centre institutionalizate 99 de persoane, iar 7. 174 de persoane au fost izolate la domiciliu pentru a fi monitorizate pentru o perioada de 14 zile, asa cum prevad toate protocoalele internationale. continuă pe Antena3

NELU TATARU: 99 de persoane in carantina, peste 7000 izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru anunta ca pe teritoriul Romaniei se afla 99 de persoane in carantina si 7174 de persoane aflate in izolare voluntara la domiciliu, acestea fiind persoane asimptomatice, care nu prezinta semne de boala.

Peste 4.400 de romani sunt izolati la domiciliu in toata tara, in contextul crizei generate de coronavirus

Peste 4. 400 de persoane sunt izolate la domiciliu in toata tara, ca masura depreventie in vederea prevenirii si diminuarii riscurilor de contaminare cucoronavirus, 920 dintre acestea fiind doar in Bucuresti.

Seful Directiei de Sanatate Publica Neamt isi poate pierde functia. Oficialul n-a anuntat ca trei afaceristi chinezi reveniti in Romania sunt izolati la domiciliu

Prefectul de Neamt a cerut ministerului demiterea conducerii Directiei de Sanatate Publica, deoarece nu a anuntat ca trei cetateni chinezi sunt izolati la domiciliu.

CORONAVIRUS |17 romani sunt in carantina. 1.000 de persoane, izolate la domiciliu

Romania este in alerta din cauza coronavirului. Fie ca sunt oameni veniti din zone cu focar sau prezinta simptome, zeci de cazuri sunt in acest moment in atentia specialistilor. La Sibiu, un cetatean italian.

Peste 50 de gorjeni, izolati la domiciliu dupa ce au intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus. Primaria unei comune s-a inchis

Peste 50 de gorjeni care au intrat in contact direct sau indirect cu italianul depistat cu coronavirus sunt izolati la domiciliu.

Alerta in judetul Mures din cauza coronavirus. 18 persoane sunt monitorizate la domiciliu

Panica se instaleaza rapid si in Romania! Din pacate, 18 persoane din judetul Mures sunt monitorizate la domiciliu, iar alte spatii de carantinare asigura deja izolarea persoanelor care prezinta simptome. Care este situatia pe larg a romanilor care ar fi afectati de bacteria aferenta? Alerta in judetul Mures: 18 persoane cu coronavirus, monitorizate la domiciliu .

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Jumatate dintre romani recunosc ca au avut neintelegeri in cuplu din cauza banilor (studiu)

Printre subiectele cele mai frecvente de cearta se numara obiceiurile financiare cheltuieli prea mari, zgarcenie, cheltuieli uzuale, plan de economii si decizii majore de achizitii, arata un studiu facut de BCR prin intermediul Scolii de Bani. Cercetarea mai arata ca, desi recunosc ca au avut neintelegeri in cuplu din cauza banilor, frecventa certurilor este de cateva ori pe an la cei mai multi dintre respondenti 52%), sub 2% fiind cei care se cearta totusi saptamanal sau chiar de mai multe ori pe saptamana.

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului Diferenta dintre izolare si carantina

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului. Ambulantele sunt dezinfectate prin nebulizare la 12 ore, chiar daca nu este niciun caz suspect, iar in cazul in care exista suspiciunea ca un pacient este infectat, masina se dezinfecteaza imediat dupa predarea pacientului, a declarat Alice Grasu, managerul institutiei, in comandamentul de urgenta organizat joi la Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )