Libnet.ro
UNICEF

09:30

Peste un sfert din candidatii la BAC-ul de toamna, proba scrisa Mate-Istorie, au lipsit

Adevărul Adevărul,
Peste un sfert din candidatii la BAC-ul de toamna, proba scrisa Mate-Istorie, au lipsit

Absenteism in masa la a proba scrisa la Matematica/Istorie derulata miercuri 26 august, in judetul Olt. Mai exact, au absentat, din varii motive, mai bine de un sfert din numarul total de absolventi ai clasei a XII-a initial inscrisi. continuă pe Adevărul

Barem Matematica Bac 2015. Ministerul Educatiei a publicat baremele de corectare la proba de mate de la Bac-ul de toamna

Barem Matematica Bac 2015 sesiunea de toamna. Ministerul Educatiei a publicat baremul de corectare pentru cele patru variante de la proba de Matematica din cadrul celei de-a doua sesiuni de Bac 2015.

Un elev eliminat la BAC-ul de toamna, Romana - scris. Alti 160 de candidati au absentat

Nu mai putin de 160 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt s-au inscris doar de forma la sesiunea de toamna a bacalaureatului 2015 deoarece, luni 24 august, nu si-au facut prezenta pentru a sustine proba programata pentru aceasta zi, respectiv Limba romana scris. De mentionat ca un elev a fost eliminat pentru frauda.

Maine incep probele scrise la BAC-ul de toamna

Sesiunea de toamna a bacalaureatului va continua, luni 24 august, cu probele scrise, prima materie fiind Limba si literatura romana. La nivelul judetului Olt sunt asteptati sa sustina probele BAC-ului de toamna un numar de aproximativ 1. 400 de absolventi ai clasei a XII-a.

Lectie de ambitie. O ieseanca da bac-ul la 50 de ani pentru a-si educa fiul

O ieseanca din Ciurea, in varsta de 50 de ani, sustine zilele acestea probele la examenul de bacalaureat, scrie ziaruldeiasi. ro. Nicoleta a absolvit anul acesta Scoala Postliceala Sanitara Ghica Voda din.

Mirel Radoi nu se poate inscrie la scoala de antrenori pentru ca nu are Bac-ul luat

Mirel Radoi, care si-a dat vineri demisia de la Steaua, dupa ce Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a hotarat ca acesta nu poate sa dea indicatii de pe banca de rezerve in timpul meciurilor din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )