Libnet.ro
UNICEF

06:00

Petra Kvitova nu va participa la Indian Wells

Hotnews Hotnews,
 Petra Kvitova nu va participa la Indian Wells

Petra Kvitova, locul patru in ierarhia WTA, a anuntat ca nu va participa la turneul de la Indian Wells. Motivul principal este oboseala acumulata in ultima perioada. La turneul american, Kvitova avea de aparat 120 de puncte. continuă pe Hotnews

Simona Halep scapa de Kvitova la Indian Wells

Petra Kvitova a anuntat joi ca nu va participa la Indian Wells, ceea ce o favorizeaza pe Simona Halep. Jucatoarea din Romania isi poate pastra locul 3 WTA, chiar daca nu va avea un traseu remarcabil pe suprafata dura din California.

Indian Wells: Simona Halep a scapat de principala sa urmaritoare, Petra Kvitova. Ce a spus romanca despre starea sa fizica

Simona Halep se pregateste la Bucuresti pentru turneul de la Indian Wells 11-22 martie), una dintre cele patru compeittii din categoria Premier Mandatory , situata imediat dupa Grand Slamuri si Turneul Campioanelor.

Simona Halep merge la Indian Wells

Simona Halep va participa la Indian Wells, fiind refacuta dupa mica accidentare suferita pe durata turneului castigat la Dubai.

Simona Halep merge la Indian Wells

Simona Halep va participa la Indian Wells, fiind refacuta dupa mica accidentare suferita pe durata turneului castigat la Dubai.

Indian Wells: Juan Martin Del Potro a primit un wild card

Juan Martin Del Potro, fost numarul 4 in clasamentul ATP, care a coborat pe locul 614 ATP, in urma absentei din circuit din cauza unei accidentari, a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina Begu poate rata Indian Wells, dupa accidentarea suferita la Rio de Janeiro

Dupa ce a fost nevoita sa se retraga de la Rio de Janeiro din pricina problemelor medicale, Irina Begu 34 WTA) are sanse sa lipseasca si de la Indian Wells.

Tenis Indian Wells: Del Potro revine pe scena mare, dupa ce a primit un wild card

Argentinianul Juan Martin Del Potro, fost numarul 4 mondial, care a cunoscut o cadere abupta in clasament din cauza unor accidentari, va reveni la nivel inalt, la Indian Wells, acolo unde a primit un wild card din partea organizatorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )