Libnet.ro
UNICEF

09:00

Petre Ion, cel mai mare om de afaceri din Romania

România Liberă România Liberă,
Petre Ion, cel mai mare om de afaceri din Romania

Este unul dintre cei mai spectaculosi romani. Pe hartie, a facut afaceri cu toti puternicii zilei, de la familia Voiculescu la cea a lui Dan Radu Rusanu, de la cuplul Cocos-Udrea pana la Sorin Ovidiu Vantu. Cu toate acestea, putini stiu cum arata acest personaj si nici nu exista o fotografie recenta si publica a sa. continuă pe România Liberă

Episodul XIV: Petre Ion, cel mai mare om de afaceri din Romania

Este unul dintre cei mai spectaculosi romani. Pe hartie, a facut afaceri cu toti puternicii zilei, de la familia Voiculescu la cea a lui Dan Radu Rusanu, de la cuplul Cocos-Udrea pana la Sorin Ovidiu Vantu. Cu toate acestea, putini stiu cum arata acest personaj si nici nu exista o fotografie recenta si publica a sa.

Care este cel mai mare numar din 3 cifre? A fost dusa la director pentru ca l-a contrazis pe profesorul de mate. El a spus 999, dar e gresit!

O eleva de scoala generala a fost dusa de profesorul ei de matematica in biroul directorului, iar parintii au fost chemati la scoala, pentru ca a indraznit sa il contrazica. Ed Trice,.

Realizarea celui mai mare planetariu din Romania, licitata in acest an

In acest an se va scoate la licitatie pe SEAP realizarea celui mai mare Planetariu din Romania, care va functiona in incinta Gradinii Zoologice din Brasov.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

Britanicii au lansat cea mai mare aeronava din lume

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat oficial, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul anului 2016.

Cea mai mare aeronava din lume, dezvaluita in Anglia. E pregatita pentru lansare! VIDEO

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Cea mai mare aeronava din lume, pregatita pentru lansare in Anglia

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Eurostat: Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din UE

Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din Uniunea Europeana, respectiv sub 300 de kilograme de persoana, potrivit datelor publicate marti de biroul de statistica Eurostat, care arata o medie europeana de 475 de kilograme in 2014, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )