Libnet.ro
UNICEF

10:00

Petro Poroshenko, primit la Casa Alba. Vladimir Putin va urmari din Rusia intalnirea celor doi sefi de stat

Antena3 Antena3,
Petro Poroshenko, primit la Casa Alba. Vladimir Putin va urmari din Rusia intalnirea celor doi sefi de stat

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, este primit ca oaspete de marca, joi, la Washington, unde va sustine un discurs in Congres si va avea o discutie fata in fata cu presedintele Barack Obama, dar vizita. continuă pe Antena3

Vladimir Putin l-ar fi amenintat pe Petro Poroshenko ca, daca vrea, poate invada in doua zile Ucraina, Polonia, Romania si tarile baltice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi declarat, intr-o discutie cu omologul sau ucrainean Petro Poroshenko ca, daca vrea, poate invada, in doua zile, Ucraina, Polonia, Romania si tarile baltice, potrivit cotidianului german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP. Daca vreau, trupele rusesti ar putea fi in doua zile nu doar la Kiev, dar si in Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti, ar fi spus Putin.

Petro Porosenko efectueaza o vizita la Casa Alba: Presedintele ucrainean ar urma sa ceara si ajutor financiar pentru tara sa

Presedintele ucrainean Petro Porosenko este asteptat, joi, la Casa Alba, ocazie cu care va tine un discurs in Congres. Seful de stat ucraiunean ar urma sa pledeze cu forta pentru ca tara sa sa obtina un.

Casa Alba: Obama nu se va intalni cu Putin si Rohani la Adunarea Generala ONU

Nicio intalnire intre presedintele american Barack Obama si omologii sai rus Vladimir Putin si iranian Hassan Rohani nu este prevazuta in marja Adunarii Generale a ONU, la New York, a anuntat luni Casa Alba, .

Adunarea Generala a ONU: Barack Obama nu se va intalni cu Vladimir Putin si Hassan Rohani

Presedintele american Barack Obama nu se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, si nici cu cel iranian, Hassan Rohani, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

Presedintele Ucrainei, vizita simbolica la Casa Alba

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, viziteaza Joi Statele Unite ale Americii si va tine un discuts in Congresul american. Ulterior, Porosenko va avea o discutie fata in fata cu presedintele Barack Obama la Casa Alba.

Vladimir Putin a amenintat ca va invada Ucraina in cazul in care Parlamentul nu va aproba legea statutului Donbas

Vladimir Putin l-a amenintat pe Petro Porosenko, inaintea votului de marti in Verhovna Rada asupra statutului special al Donbasului, ca, in cazul in care legea nu va fi aprobata, trupele rusesti vor porni in.

Vladimir Putin: Daca vreau, trupele ruse pot sa ajunga in doua zile nu doar la Kiev, ci si la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia sau Bucuresti

Rusia isi poate trimite in doua zile trupele la Riga, Vilnius, Tallinn, Varsovia si Bucuresti, i-ar fi spus presedintele rus, Vladimir Putin, omologului sau ucrainean, Petro Porosenko, relateaza joi cotidianul german Sueddeutsche Zeitung.

Alina Kabaeva, gimnasta despre care presa a spus ca ar avea o relatie cu Vladimir Putin, va conduce un imperiu media pro-Kremlin

Fost campioana olimpica la gimnastica, Alina Kabaeva, despre care au existat zvonuri ca ar avea o relatie intima cu Vladimir Putin va conduce un imperiu media important, potrivit unui anunt facut de grup, scrie AFP. Alina a fost de acord sa preia postul de presedinte al Consiliului de Administratie al National Media Group NMG), a declarat purtatorul de cuvant Oksana Razoumova.

Arsenii Iateniuk: Vladimir Putin vrea sa creeze un coridor catre Transnistria prin Odessa

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a afirmat ca preseidntele Vladimir Putin vrea sa creeze un coridor catre Transnistria prin Odesa, relateaza Interfax Ucraina. Potrivit premierului ucrainean, Uniunea Europeana.

Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre livrarea de gaze rusesti catre UE

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat pe tema livrarilor de gaz rusesc catre Uniunea Europeana si au convenit asupra continuarii consultarilor trilaterale cu Ucraina,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )