Libnet.ro
UNICEF

20:00

Petrom a descoperit un nou zacamant de petrol in Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petrom a descoperit un nou zacamant de petrol in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani. continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom anunta ca a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani. Descoperirea a fost facuta in perimetrul Istria, la o distanta de circa 60 kilometri de tarm si la o adancime de 2,1 kilometri sub fundul marii. Adancimea apei in acea zona este de 50 metri.

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani. Marea.

OMV Petrom a descoperit un nou zacamant de titei in Marea Neagra

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani.

Petrom a descoperit un zacamant de titei in Marea Neagra. in 2012 anunta, impreuna cu Exxon, descoperirea unui zacamant de gaze naturale

Compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4 ani.

Descoperire extrem de IMPORTANTA in Marea Neagra. A fost gasit un nou ZACAMANT de TITEI

Compania OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat miercuri ca a facut o descoperire de titei in apele de mica adancime din Marea Neagra, iar productia ar putea incepe in 3-4.

Anuntul facut de Ministrul Rus al Apararii: Ne-am antrenat in Marea Neagra impotriva unui INAMIC

Bombardiere strategice ruse Tupolev Tu-95MS au simulat atacuri impotriva unor nave apartinand unui inamic conventional in cadrul unor exercitii interarme efectuate de Flota rusa din Marea Neagra, a anuntat .

Bombardiere rusesti simuleaza atacuri navale in Marea Neagra

Bombardiere strategice ruse Tupolev Tu-95MS au simulat atacuri impotriva unor nave apartinand unui inamic conventional in cadrul unor exercitii interarme efectuate de Flota rusa din Marea Neagra, a anuntat Ministerul rus al Apararii, citat de RIA Novosti.

Bombardiere rusesti simuleaza atacuri in Marea Neagra

Avioane de transport Su-24, precum si trei nave lansatoare de rachete si baterii de coasta de tipul Bastion ale Flotei ruse din Marea Neagra au desfasurat de asemenea tiruri de antrenament.

Bombardiere strategice ruse simuleaza atacuri navale in Marea Neagra

Bombardiere strategice ruse Tupolev Tu-95MS au simulat atacuri impotriva unor nave apartinand unui inamic conventional in cadrul unor exercitii interarme efectuate de Flota rusa din Marea Neagra, a anuntat.

OMV Petrom a descoperit titei in Marea Neagra

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a anun and tat ca a identificat un zacamant de and ti and tei in platoul continental al Marii Negre, prin forarea cu succes a unei sonde de explorare offshore, in Perimetrul XVIII Istria mica adancime), potrivit unui comunicat al companiei remis astazi redactiei.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )