Libnet.ro
UNICEF

14:00

Piata romaneasca de publishing online valoreaza 32 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata romaneasca de publishing online valoreaza 32 milioane euro

Piata editoriala online publishing online) din Romania este foarte mica, cu o medie valorica de 32 de milioane de euro, fata de 303 milioane de euro piata totala media locala, iar in urmatorii ani se va plati si in Romania pentru accesul la articolele online mai ales pentru cele calitative), arata un studiu publicat, astazi, de EY. continuă pe Ziarul Bursa

Finantarile Raiffeisen Leasing au crescut anul trecut cu 15%, la 86,4 milioane euro

Valoarea volumelor finantate anul trecut de Raiffeisen Leasing a crescut cu 15%, la 86,4 milioane euro, din care 65% au fost generate prin banca, iar compania de leasing a obtinut un profit de trei milioane euro, cu 25% mai mare fata de anul precedent.

Complexul Energetic Oltenia vrea sa vanda electricitate de cel putin 43,3 milioane euro pe OPCOM

Complexul Energetic Oltenia a programat pentru 24 aprilie o licitatie pe bursa de energie OPCOM in care vrea sa vanda intre 1-1,5 TWh de energie pentru care cere intre 43,3 si 65 milioane euro.

Ariston Thermo, profit net de 62 milioane euro, cu 24% mai mare

Producatorul de echipamente de incalzire Ariston Thermo Group a incheiat anul trecut cu venituri de 1,335 miliarde euro, in crestere cu 0,8% fata de 2012 2,4% daca nu se iau in calcul fluctuatiile ratei de schimb valutar), si un profit net de 62 milioane euro, mai mare cu 24% decat in anul precedent, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Attila Korodi: Circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii

Tara noastra va aloca, in urmatorii ani, circa 300 milioane euro pentru zona biodiversitatii, a declarat ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, la Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani, organizata, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea Harghita Bai, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 610,32 lei 3. 344,31 euro).

Piata medicala privata se ridica la 550 milioane euro

Piata medicala privata s-a cifrat, anul trecut, la 550 de milioane de euro, cu o crestere de 20% fata de 2012, potrivit lui Iulian Plescan, Chief Operating Officer in cadrul centrului ARES.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 322,50 lei 1. 926,17 euro).

Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis luni, 14 aprilie, suspendarea licitatiei demarate de Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract estimat la o valoare de aproape 17 milioane euro. CNSC a admis contestatia formulata de firma Astra Sisteme Integrate care a acuzat nereguli in documentatia de atribuire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )