Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pierde si castiga! Ascensiune spectaculoasa pentru Simona Halep in topul jucatoarelor cu cele mai impresionante castiguri din tenis

Adevărul Adevărul,
Pierde si castiga! Ascensiune spectaculoasa pentru Simona Halep in topul jucatoarelor cu cele mai impresionante castiguri din tenis

Simona Halep a pierdut ieri in turul al doilea al turneului de la Roma, fiind invinsa de Daria Gavrilova, dar castiga pe alte planuri. continuă pe Adevărul

Veste proasta pentru Simona Halep

Simona Halep primeste vesti proaste de la WTA, dupa ce a fost eliminata de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, in turul doi al turneului de la Roma. Aceasta contraperformanta a Simonei Halep va conta ic.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep dupa ce aceasta a castigat aproape un milion de euro la Madrid. Poti sa-ti cumperi din banii pe care i-ai luat

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, iar victoria din finala i-a adus si un premiu financiar de aproape un milion de euro.

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

Simona Halep, reactie dupa infrangerea de la Roma

Simona Halep spune ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si remarca prestatia adversarei. Totusi, sportiva din Constanta spune ca ar fi putut castiga, daca partida nu ar fi fost.

Simona Halep are masini de lux de 600.000 de euro

Simona Halep castiga milioane de euro in urma competitiilor sportive, iar o parte din incasari sunt cheltuite pe automobile de lux. Tenismena are in colectie modele sport si de teren care ajung la valoarea de 600. 000 de euro.

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep, reactie pertinenta dupa eliminarea prematura de la Roma

Simona Halep, eliminata in turul doi al turneului de la Roma, a spus ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si a remarcat prestatia adversarei.

FOTO. Ce relatie au Smiley si Simona Halep. Anunt surpriza

Dupa ce toata lumea a speculat ca au o legatura romantica, Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Simona Halep. Asa cum se asteptau multi, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaste ca a fost surprins de toate zvonurile care au aparut despre relatia dintre ei, scrie Libertatea.

Smiley a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre relatia cu Simona Halep (Video)

S-a tot speculat ca are o relatie cu Simona Halep, dupa ce au fost surprinsi de doua ori impreuna, dar acum Smiley a decis sa faca lumina in acest caz.

TENIS: Simona Halep urca pana pe 5 in clasamentul WTA

Luna mai 2016 i-a adus romancei Simonei Halep satisfactia castigarii primului trofeu, cel de la Madrid Mandatory, dar, la fel de important pentru Simona, revenirea in top 5 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )