Libnet.ro
UNICEF

20:00

TENIS: Simona Halep urca pana pe 5 in clasamentul WTA

România Liberă România Liberă,
TENIS: Simona Halep urca pana pe 5 in clasamentul WTA

Luna mai 2016 i-a adus romancei Simonei Halep satisfactia castigarii primului trofeu, cel de la Madrid Mandatory, dar, la fel de important pentru Simona, revenirea in top 5 WTA. continuă pe România Liberă

Simona Halep urca pe 5 in clasamentul mondial. Sorana Cirstea revine in top 100

Jucatoarea Simona Halep ocupa locul 5 in clasamentul mondial actualizat si dat publicitatii de WTA la finalul turneului de la Madrid, castigat de jucatoarea noastra.

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, ieri, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid. Romanca s-a impus intr-o ora si 20 de minute

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte mondial, a castigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, sambata, dupa ce a dispus in finala de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat foarte usor in finala turneului WTA de la Madrid, vineri, dupa ce a trecut cu 6-2, 6-0 de australianca Samantha Stosur in semifinale, potrivit.

Simona Halep, cadou inedit pentru jurnalistii de la turneul WTA de la Madrid

Simona Halep le-a oferit bere jurnalistilor care acopera turneul WTA de la Madrid, dupa victoria categorica reusita vineri seara, in semifinala cu Samantha Stosur, 6-2, 6-0, relateaza WTA Insider, potrivit.

Simona Halep, premiata de Nadia Comaneci la Madrid

Castigatoare la turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep a primit trofeul din mana legendarei gimnaste Nadia Comaneci.

Simona Halep, pe traseu cu Serena Williams la Roma. Cu ochii si pe Federer

Sambata s-a tras la sorti tabolul pentru turneul WTA de la Roma, acolo unde Simona Halep este favorita numarul 6.

Klaus Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa de handbal CSM Bucuresti, castigatoare a Ligii Campionilor, dar si pentru jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau, castigatori in proba de simplu feminin, respectiv dublu masculin, la turneul de tenis de la Madrid.

Simona Halep o ataca pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Cum raspunde jucatoarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a plans, in timpul meciului disputat cu jucatoarea Irina Begu, la Madrid, ca oamenii din staff au comunicat prea mult cu ea. in replica, Irina Begu a declarat ca nu isi doreste sa fie implicata intr-un scandal, punand declaratiile lui Halep pe seama nervilor.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat, sambata, turneul Premier Mandatory de la Madrid. Cu 4650 de puncte acumulate, sportiva nascuta la Constanta s-a apropiat de Garbine Muguruza 4847 de puncte), jucatoare care se afla pe pozitia a patra a ierarhiei. O alta veste buna pentru tenisul romanesc: Sorana Carstea a revenit in TOP 100 WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )